Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Zoyav dowiedz się . Poza tym rzuć okiem na papiery z przedszkola i podstawówki. Potem skonsultuj z psychologiem (lepiej z psychiatra) . No i pamiętaj, że to nic dziwnego co opislaels . dużo ludzi tak ma
  • Odpowiedz
@Zoyav: Chcesz się zdiagnozować czy szukasz atencji? Może masz nadzieję na pozytywną diagnozę? Po co ci wiedzieć, czy masz autyzm? Odczujesz ulgę? Wyjątkowość? Chcesz przypieczętować to kim jesteś bez ciągłych obaw, że jest z tobą coś nie tak i przez to chcesz odgonić potencjalne poczucie winy?

Może po prostu chcesz wiedzieć i w żaden sposób to na ciebie nie wpłynie?

Myślę, że wiara w genezę tego kim jesteś, czy to
  • Odpowiedz
  • 0
@Zoyav nie o takie mi chodzi. Sprawdź czy rodzice cię za gowniaka po cichu po psychologach i poradniach nie ciagli. mogłeś tego nawet nie być świadom
  • Odpowiedz
  • 0
@Zoyav też nie uważam, bo wiem jak pierdoła, ale chodzi mi o takie wizyty jak miałeś 3-3.5 roku. sprawdź.
no i pamiętaj - wycofanie nie jest patologia.
  • Odpowiedz
kilka osób mi to na wykopie powiedziało, że się zachowuję jakbym miała autyzm

@Zoyav: Nie pytaj się o to na wykopie. Twoje zachowanie, charakter mogą mieć przyczynę w czym innym. Wyłącznie specjalista, który w sumie też może zdiagnozować cię fałszywie.
Lubię oglądać ten kanał.
T.....y - >kilka osób mi to na wykopie powiedziało, że się zachowuję jakbym miała aut...
  • Odpowiedz