Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +55
W pracy powiedziałam, że na święta jadę do rodziny i potrzebuje jutro wolne, a rodzinie powiedziałam, że pracuje i nie przyjadę.

co gejowi nie pasuje w tej tinderówie, smierdzi jej z ryja czy o c--j chodzi że sie tak krzywi? nie rozumiem geja, no chyba że to rzeczywiscie gej albo impotent. Może nie jest za piękną ale fajna młoda d--a zawsze w cenie jakby mi taka siedziała na kolanach to już dawno bym dziurę od spodu w biurku wybił, na c--j on czeka?
#ajemge1
#ajemge1

@Doxori: Biurokracja z tym związana jest strasznie droga i upierdliwa.
Jedynym logicznym wyjściem jest ujęcie tego w postaci jakiejś ulgi w PIT.
Po pierwsze, żeby wygrać wybory tak obiecali i teraz byłby niewyobrażalny kwik gdyby było inaczej. I to kwik nie tylko ze strony polityków jak przy tvpis, ale też wielu zwykłych ludzi.
Po drugie stworzenie systemu, który wprowadzi kryterium dochodowe to nie jest prosta sprawa. Zrobić przelew na 8 stów mkesiecznie na każdego gówniaka to luzik. Stworzyć system,
@Doxori: głównie konfiarze. #prawicowizdrajcy #mniejszypis
@Doxori przecież on już dobrze to rozgrywa. Komisje śledcze, które mają dostarczyć dowodów na przestępstwa dla sądów, a sądy w czyich rękach są?
Liżą go czytając? Niezły multi-tasking.
Można go nie cierpieć i gardzić ale mam nadzieję, że wyprowadzi kraj z tego syfu, jaki narobił PiS.
@Doxori: to nie czytasz wykopu bo ja widzę już zwrot w drugą stronę