Aktywne Wpisy

zbyszko-z-bogdanca +179
#nieruchomosci fliperzy już kombinują jak oskubać ludzi XDDDD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Euph0 0
Jest tu jakiś daytrader / skalper, który podzieliłby się jakimiś materiałami, albo swoimi doświadczeniami w tejże dziedzinie inwestycji?
Żeby to było jasne, pozycje tylko normalne, żadne CFD i inne lewary
Jako, że zostaje mi dużo bezprowizyjnego obrotu na #xtb to stwierdziłem, że żal z tego wolnego obrotu nie skorzystać i zacząłem realizować eksperyment/plan.
Jakiś
Żeby to było jasne, pozycje tylko normalne, żadne CFD i inne lewary
Jako, że zostaje mi dużo bezprowizyjnego obrotu na #xtb to stwierdziłem, że żal z tego wolnego obrotu nie skorzystać i zacząłem realizować eksperyment/plan.
Jakiś

@Doxori: ale już po głosowaniu. Suweren wybrał 800plus bez progu i to jest (mam nadzieję tymczasowa) cena za przekonanie do niegłosowania na pis.
Poczekaj, jak minfin wjedzie na pełnej z "nie ma i nie będzie". Cierpliwości.
"mądrość etapu".
Poza tym pochwały Tuska piszą tu ludzie, którzy w latach 2007-14 przechodzili pokwitanie, g---o z tamtych lat pamiętają. Często fachidioci z IT bez wiedzy historycznej i wyrobienia politycznego. A także zwykłe trolle.
Na wykopie bodajże 8 lat temu inne partyjne boty twoerdziły że kuc federacja będzie miała 90% a wyszło 4,76
Ci co 8 lat temu najeżdżali na Tuska to nie muszą być te same osoby co teraz traktują go jak bohatera.
@Doxori: odpowiedzi na to pytanie nie dostaniesz niestety na wykopie
@Doxori: pewnie znowu tak jak 8 lat temu xD
Większość i tak ma takie poglądy, bo jest wręcz moda na atakowanie pis i tyle :p
Większość i tak nie ma zielonego pojęcia, co jest istotne dla funkcjonowania państwa, albo w jakim aspekcie coś niedomaga, ale memy znają, więc "jolo" ¯\(ツ)/¯
@Doxori: Nic takiego nie kojarzę. Był za to strach przed migrantami, znużenie bylejakością rządu Kopacz, chybiona kandydatura Komorowskiego, krajowa stagnacja i zmasowane działanie prawicowych trybunów na YT - Rola, Chojecki, Kolonko, Cejrowski, Kowalski, jakieś Podziemne TV, Sumlińskie, Ziemkiewicze... apogeum Frondy, Niezależnej, Republiki i innych dziadostw.
Na wypoku już wtedy rządziły farmy Szefernakera. Stare kuce to powinny pamiętać jak