Aktywne Wpisy

picasssss1 +96
źródło: IMG_20260212_103744
Pobierz
troglodyta_erudyta +353
źródło: 1000017691
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20260212_103744
Pobierz
źródło: 1000017691
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
I przede wszystkim nie daj sobie wmówić, że po jakimś roku życia to jest over, wegetacja, koniec itd xD
Po
czy były to kontakty z internetu czy z reala?
Ja niestety mam podobne spostrzeżenia co OP na portalach wszelakich posucha totalna, tylko się człowiek frustruje.
Po znajomych ciężko, bo singielek brak - pozostają jakieś sporadyczne eventy miejskie gdzie można spróbować swoich sił.
@Dietetyq: Chyba złożyło się kilka rzeczy:
- babyface, który był megazmorą w okresie studenckim (wyglądałem jak dziecko xD), teraz zaczyna procentować, przy pytaniach o wiek słyszę "naprawdę? wygląda pan max na x lat" (najwięcej usłyszałem x=25). To mam chyba po mamie, mama z kolei mając lat
@lexico: wiesz jak trudno takie wyrwać xd?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@bg_92: stary ja nie mogę kompletnie żadnej poznać bo nie wiem skąd je brać xd gdzie ja mam chodzić, co robić? na apkach 0 odzewu
─────────────────────
· Zaakceptował:
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Sam widzę po sobie i po zajomych z pracy- mój team lead jest wyrwał sobie na żonę rekrutywke która niedość że jest starsza od niego to jeszcze gruba. On z kolei jest dość szczupły ale serio przeciętny z twarzy. Ja już się chyba godzę z tym że trzeba będzie wziąć starszą i się cieszyć że jednak
Ogólnie warto brać pod uwagę wszystkie dostępne miejsca, gdzie przebywają dziewczyny, przykładowo:
- ulice,
- supermarkety,
@mirko_anonim: Możesz napisać na priv, coś tam poradzimy z tematem :P
Gdybyś Ty był kobieta i dostawał dziennie dziesiątki nowych zaproszen to też byś prowadził ostra selekcję, a te przeciętne z wyglądu byś ignorował...
Tylko i wyłącznie looksmaxxing może coś zmienić - dobry barber , siłownia tak by złapać formę życia, dobre ciuchy , dobre auto.
Żeby facet miał szansę na przeciętna musi być znacznie powyżej przeciętnej