Aktywne Wpisy
dexterpol +313
mpetrumnigrum +370
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
źródło: temp_file8264854694707087152
Pobierz

źródło: 384566354_626317786345918_3329962493272480037_n
Pobierz@MazurskiSmak: Piszesz o sprawcy czy o skorumpowanych smerfach?
nie pochwalam zachowania sprawcy ale bardziej denerwują mnie takie ameby na lewym pasie.
@Itslilianka: tyle to miał w momencie uderzenia. Jechał grubo ponad 300.
@sierramikebravo: wydaje mi się że na rozprawie sądowej to będzie miało znaczenie. Jak ktoś podnosi moc samochodu to właśnie po to aby jeździć szybciej. Gdyby tej mocy nie podnosił to może się zawsze bronić że lubi produkty premium, moc go tak średnio interesuje ale auta premium są zazwyczaj szybkie i nie miał wyboru musiał kupić z dużą mocą. Mógłby też się tłumaczyć
jakby kretyn jechał 250 to by się nic stało. Jechałeś kiedyś nową A1 Czewa-Piotrkow czyms innym niż autobus czy tylko tak p--------z?