Aktywne Wpisy
WielkiNos +21
Ponad 60% facetów na wykopie uważa, że kobieta musi spełniać potrzeby seksualne mężczyzny w związku.
Tylko 5% kobiet też tak uważa. Ponad 94% pań sądzi, że spełnianie potrzeb seksualnych faceta to nie jest ich obowiązek nawet w małżeństwie.
Co wy na to?
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
Tylko 5% kobiet też tak uważa. Ponad 94% pań sądzi, że spełnianie potrzeb seksualnych faceta to nie jest ich obowiązek nawet w małżeństwie.
Co wy na to?
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
robert5502 +729
i tak to się powoli słucha tego rmfu
Minęła właśnie,to raczej Radio Zet,z tego co pamietam.W sumie wszystkie komercyjne rozgłośnie,jak i te należące do polskiego radia,to samo gówno,którego nie da się słuchać.
Jest taka fajna apka Radio Garden się nazywa,na której dostępne są rozgłośnie z całego świata.Nawet z krajów typowo egzotycznych.
https://www.facebook.com/story.php/?id=100044480407714&story_fbid=911182197041119
Od tej pory każdy SMS to 2137 szans na wygraną
@DEMONzSZAFY: to ci co nadają na częstotliwości 109.2 FM?
No właśnie przecież o to chodzi, że zwykłego radia się generalnie słucha z dwóch powodów:
1) radio nie ma cd/bt/usb
2) potrzeba czegoś na szybko, bo się jedzie autem i nie opłaca się ustawiać własnej muzyki na 3 km jazdy
w przeciwnym razie każdy rozsądny puści sobie youtuba/spotify i inne, ci co słuchają radia dla wiadomości to rzadkość/stare babki
Kiedy miałem na kablu, to jeżdżąc na krótkich dystansach bez nawigacji po prostu mi się nie chciało włączać i słuchałem radia - najgorzej
Inne audycje: