Aktywne Wpisy

congobongo +28
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +140

@mirko_anonim: Na co komu taki nudziarz?
@mirko_anonim: Czyli 4/10 realnie.
Do tego masz coś z głową skoro rozplanowałeś już wszystko od a do z.
Szanse poniżej 1%.
Weź się ogarnij. Laski wolą patusów z pod sklepu. To co napisałeś jest strasznie odpychające dla kobiet...
@kyIiejenner Dlaczego akurat ona mialaby sie przeprowadzac do niego a nie na odwrot?
@mirko_anonim 6/10 to za malo troche na szczupla laske, jakies male szanse na lekko chubby masz ale musisz byc choc troche wygadany na spotkaniu
@Pasterz30: Przecież nie wszystkie szczupłe kobiety są ładne i lecą na przystojniaków.
@mirko_anonim: masz 35m i chcesz, żeby partnerka się do Ciebie wprowadziła. Pewnie dla większości dziewczyn to fajne, ale szczerze dla mnie red flag xD
Na pewno mieszkasz już od jakiegoś czasu tam i masz wszystko poukładane, założę się, że nie masz miejsca tam na babę xD
Spotykałam się krótko z typem, który miał swoje mieszkanie i gadał, że mogę się wprowadzić,