Wpis z mikrobloga

@onepnch: no przeciez napisal ze nie ma uzaleznien, to chyba dobrze nie?
@kyIiejenner Dlaczego akurat ona mialaby sie przeprowadzac do niego a nie na odwrot?
@mirko_anonim 6/10 to za malo troche na szczupla laske, jakies male szanse na lekko chubby masz ale musisz byc choc troche wygadany na spotkaniu
  • Odpowiedz
chciałbym, by partnerka wprowadziła się do mnie (lubię spędzać dużo czasu razem)

@mirko_anonim: masz 35m i chcesz, żeby partnerka się do Ciebie wprowadziła. Pewnie dla większości dziewczyn to fajne, ale szczerze dla mnie red flag xD

Na pewno mieszkasz już od jakiegoś czasu tam i masz wszystko poukładane, założę się, że nie masz miejsca tam na babę xD
Spotykałam się krótko z typem, który miał swoje mieszkanie i gadał, że mogę się wprowadzić,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: początek mnie przekonał, stabilizację masz nawet większą, niż wiele innych osób, gorzej z tą niechęcią do ślubu i dzieci (chociaż to kwestia tego, czego się od życia oczekuje, są kobiety, które nie chcą ślubu i dzieci i w takie trzeba celować). Na początku meldunek byłby ryzykowny, ale Twoje podejście sugeruje, że chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko. Na dłuższą metę partnerka może się poczuć jakbyś traktował związek jako inwestycję,
  • Odpowiedz