@mirko_anonim: przedstawiaj się dalej jako bankomat, w końcu trafisz na taką, która będzie cię wykorzystywać, ale szczęśliwy to ty wtedy nie będziesz...
chciałbym, by partnerka wprowadziła się do mnie (lubię spędzać dużo czasu razem)
@mirko_anonim: masz 35m i chcesz, żeby partnerka się do Ciebie wprowadziła. Pewnie dla większości dziewczyn to fajne, ale szczerze dla mnie red flag xD
Na pewno mieszkasz już od jakiegoś czasu tam i masz wszystko poukładane, założę się, że nie masz miejsca tam na babę xD Spotykałam się krótko z typem, który miał swoje mieszkanie i gadał, że mogę się wprowadzić,
@Maxior99: wlasnie też nie ogarniam jakim cudem OP swoją kawalerkę jeszcze w małym mieście wojewódzkim stawia jako jakis potężny majątek. Raz kredyt bk2% dwa, że dla lasek wynajem 80m2 w centrum miasta wojewódzkiego >>>>> klatka 50m2 kupiona na obrzeżach za gotówkę. W podrywie na kasę liczy się tylko "looks" to co możesz pokazać w fotach na insta, a nie, że masz milion złotych w obligacjach/akcjach/nieruchomosciach komercyjnych
Jakie są moje szanse na dzisiejszym rynku randkowym? Chłopak 6/10, lvl 32
Niewielkie. Małolaty pomyślą, że coś z tobą jest nie tak skoro w tym wieku nie masz żony, a te przed i po 30 też tak pomyślą zapominając o tym, że same są koło 30 i że z nimi też musi być coś nie tak skoro są same, ale one będą myślały, że są wspaniałe i ich
@mirko_anonim: początek mnie przekonał, stabilizację masz nawet większą, niż wiele innych osób, gorzej z tą niechęcią do ślubu i dzieci (chociaż to kwestia tego, czego się od życia oczekuje, są kobiety, które nie chcą ślubu i dzieci i w takie trzeba celować). Na początku meldunek byłby ryzykowny, ale Twoje podejście sugeruje, że chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko. Na dłuższą metę partnerka może się poczuć jakbyś traktował związek jako inwestycję,
@mirko_anonim: przy bk2 to dosłownie każdego stać już na własne mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem skąd ty się urwałeś ale ja zarabiam 3x więcej od Ciebie, mam 2 mieszkania, a i tak na tinderze jestem śmieciem To już nie te czasy bro - może jakbyś miał jakiś penthouse w wieżowcu z widokiem na całe miasto...
Ale widzę, że masz kompletnie złe podejście. Ubzdurałeś sobie, że kobiety lecą tylko na status i kasę, a zainteresowania to dodatek. Tutaj się mylisz jak nie wiem co. Może jeśli szukasz faktycznie baby, która wyszalała się na karuzeli i szuka stabilizacji, ale nie takie
@onepnch: no przeciez napisal ze nie ma uzaleznien, to chyba dobrze nie? @kyIiejenner Dlaczego akurat ona mialaby sie przeprowadzac do niego a nie na odwrot? @mirko_anonim 6/10 to za malo troche na szczupla laske, jakies male szanse na lekko chubby masz ale musisz byc choc troche wygadany na spotkaniu
@mirko_anonim: pytasz na wykopie, gdzie przegrywy zawsze znajdą powód do tego, aby nic nie zrobić ze swoim życiem i zrzucić winę na wszystkich innych xD
@mirko_anonim: Na co komu taki nudziarz?
@mirko_anonim: Czyli 4/10 realnie.
Do tego masz coś z głową skoro rozplanowałeś już wszystko od a do z.
Szanse poniżej 1%.
@mirko_anonim: masz 35m i chcesz, żeby partnerka się do Ciebie wprowadziła. Pewnie dla większości dziewczyn to fajne, ale szczerze dla mnie red flag xD
Na pewno mieszkasz już od jakiegoś czasu tam i masz wszystko poukładane, założę się, że nie masz miejsca tam na babę xD
Spotykałam się krótko z typem, który miał swoje mieszkanie i gadał, że mogę się wprowadzić,
Weź się ogarnij. Laski wolą patusów z pod sklepu. To co napisałeś jest strasznie odpychające dla kobiet...
Niewielkie. Małolaty pomyślą, że coś z tobą jest nie tak skoro w tym wieku nie masz żony, a te przed i po 30 też tak pomyślą zapominając o tym, że same są koło 30 i że z nimi też musi być coś nie tak skoro są same, ale one będą myślały, że są wspaniałe i ich
Nie wiem skąd ty się urwałeś ale ja zarabiam 3x więcej od Ciebie, mam 2 mieszkania, a i tak na tinderze jestem śmieciem
To już nie te czasy bro - może jakbyś miał jakiś penthouse w wieżowcu z widokiem na całe miasto...
@mirko_anonim: 28.
Ale widzę, że masz kompletnie złe podejście. Ubzdurałeś sobie, że kobiety lecą tylko na status i kasę, a zainteresowania to dodatek. Tutaj się mylisz jak nie wiem co. Może jeśli szukasz faktycznie baby, która wyszalała się na karuzeli i szuka stabilizacji, ale nie takie
Gołodupiec który chce wyrywać na majątek to szczerze mówiąc ciekawe kombo
@kyIiejenner Dlaczego akurat ona mialaby sie przeprowadzac do niego a nie na odwrot?
@mirko_anonim 6/10 to za malo troche na szczupla laske, jakies male szanse na lekko chubby masz ale musisz byc choc troche wygadany na spotkaniu
@Pasterz30: Przecież nie wszystkie szczupłe kobiety są ładne i lecą na przystojniaków.