Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Wstąp do wspólnoty kościelnej i jakichś Oaz i tam szukaj panny. Wbrew pozorom sporo młodych ludzi nadal praktykuje, znam parę zwiazkow katolickich i są to ludzie raczej mniej urodziwi a fajnie się dobrali i fajne z nich par
  • Odpowiedz
@specjalista_od_bytu szybko wyczają , że nieatrakcyjny samiec detected i go wyrzucą, próbowałem. Jeśli chodzi o kastrację to polecam weganizm i książki psychologiczne . Są też leki, np escitil na zmniejszenie popędu .
  • Odpowiedz
Nawet gdybym jakimś cudem znalazł się w jakiejś okazji, to w sumie nie wiedziałbym, co robić.

@mirko_anonim: Eh tak bardzo wiem co czujesz. Sam często mam takie przemyślenia, że nawet jak się jakaś witaminka trafi, to i tak chłop nie będzie wiedział jak to pociągnąć. Chyba że się trafi na dziewczynę naprawdę zainteresowaną, to ona wtedy trochę podpowie, sama nieco więcej inicjatywy wykaże. Bo ten brak obycia w kontaktach z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale przypomnę tylko, że Ty masz 30 lat a robisz rachunek sumienia jakbyś miał 70 xd

Jeszcze naprawdę wiele się może wydarzyć w Twoim życiu obiektywnie na dobre i na złe - tak więc działaj, próbuj, żyj - bo na podsumowanie przyjdzie czas za dosłownie 40 lat.
  • Odpowiedz
Rozumiem cię doskonale. Sam mam takie przemyślenia na swój temat chociaż do 30stki jeszcze mi sporo brakuje ale już widzę ,że pomimo moich starań zawsze mi nie wychodzi z kobietami. Nie mam jakiejś super porady jak się pogodzić z najprawdopodobniej wieczną samotnością i brakiem kontaktów intymnych jedyne co mnie szczerze trzyma jak tako przy nadzieji to to ,że kilka razy było blisko i ,że zrobiłem co się dało i nie mogę mieć
  • Odpowiedz
@Normicki: dlatego kobiety sobie lepiej radzą z byciem singlem, trzymają się z matkami, siostrami, mają dużo koleżaneczek, nawet jak brak faceta to mają więcej innych relacji. Dwie kobiety w kinie albo w restauracji nie dziwią, ale dwóch facetów, to zaraz,że może geje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie sluchaj przegrywow @Maxior99 @MajsterOfWihajster . Po pierwsze wiekszosc facetow nie ma „powodzenia” bo zycie to nie serial. Wiekszosc bierze co jest w czasie studiow lub przed albo grube baby z tindera. To co musisz zrobic to przestawic swoj mindset. Wiem ze latwo mowic ale mam nadzieje ze kiedys dojdziesz tez do wniosku ze baba w zyciu to wiecej minusow niz plusow a zycie singla jest zajebiste
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): sam się zadręczasz i żalisz na forum ze śmiesznymi obrazkami gdzie dla użytkowników jak masz 30 lat to powinieneś sobie już kupować trumnę. Nikt Ci jednak ze związkami nie pomoże, ale takie narzekanie, w tym wieku jest bezsensowne. I nie jesteś dziwakiem, jest bardzo dużo singli i singielek i nie określiłbym ich jako dziwaków

• Odpowiedz