Aktywne Wpisy

Wrrronika +78
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +12
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

Dodatkowo nie dostali tego co im potrzeba.
Dodatkowo warto podkreslić że jak spłyneły pierwsze dostawy uzbrojenia to Ukraińcy w wygrali bitwe o Kijów. Potem dostali himarsy wygrali bitwę o Chersoń.
Teraz dostawali amunicje kasetową i rakiety dalekiego zasięgu to zaczeli się bronić dość mocno na trudnych fragmentach frontu.
@Yurakamisa: no bo nikt im w pełni wyszkolonej i wyposażonej armii XXI w. nie da, a porażka ofensywy pokazała, że z Rosja wcale nie jest, aż tak beznadziejna jak Ukraińcy przekonują xD
źródło: abb3bfc9738b00a8ad53fd27f35446b0c33e9e3c0b83aba107bfe48481d55797
Pobierz@rol-ex: to się okaże xd
Ps. Jak myślisz, kto wygra wojnę handlową na linii LT+PL+SK+CZ - UA? xD
@Yurakamisa: Kwestia dyskusyjna
Slovak parliament confirms government promising to halt Ukraine military
Wspierają Ukrainę gigantycznymi dostawami, więcej amunicji 155mm po prostu nie mają.
Stany Zjednoczone nie są wszechmocne, chiny się czają, hamas ruszył na Izrael.
To wykopowy mit, że USA przewleka ten konflikt.
@ManiacTeam: tak długi żeby wielgom rasije na nim powiesić. Wsio spokojno.
Pamiętaj, że każdy łańcuch jest tak mocny jak jego najsłabsze ogniwo.
@malinq: chyba, że dla ciebie zakończenie rosyjskiej agresji jest synonimem porażki Ukrainy, to wtedy masz racje - nie ma nic o zwycięstwie Ukrainy, jest mowa tylko o porażce tego kraju xD
Teraz cofnij się do mojego komentarza w którym napisałem "nie powiedział nikt nigdy xD" i spróbuj tam znaleźć coś o samolotach parszywy manipulancie xd
@malinq: jest mowa o zwycięstwie/sukcesie związanym z dostawami i wsparciem Zachodu, a o to pytałeś, łap kolejny
w sumie to sam nie wiem dlaczego odpowiadam nieumiejącemu czytać wykopkowi, strata czasu xD
@rol-ex: bzdura. I do tego bezczelnie zarzucasz mi, że nie umiem czytać. Poniżej screen mojego komentarza (to nie było nawet pytanie xD)
Nie było tu słowa o szerokopojętych dostawach i wsparciu zachodu tylko o konkretne elementy tego wsparcia i wynikające z nich obietnice. Pod wsparcie zachodu mógłbyś podłączyć równie dobrze sankcje na Rosję, więc widać, że rozszerzasz pojęcie
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-30 o 13.30.17
Pobierz