Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#pracait #programista15k #kryzyswit

Nie ma żadnego kryzysu w IT!

Natknąłem się na fascynujący projekt, przeszedłem wszystkie etapy rekrutacji, testy i dostałem się!!! Za bagatela 23 000 zł netto!!!

Chciałbym zatem podzielić się z Mireczkami krótką historią mojej drogi zawodowej i dlaczego ten projekt ma dla mnie szczególne znaczenie.

Jestem stolarzem z zamiłowania od dzieciństwa. Jednak od pewnego czasu nurtowało mnie pragnienie przekwalifikowania się na programistę. Moja droga do tego punktu nie była łatwa. Zaczynałem od zera, a na mojej drodze pojawiły się różne wyzwania, które musiałem pokonać, aby zrealizować swoje marzenia.

Aby zdobyć środki na nowy etap mojego życia, musiałem najpierw zapracować na własny szybki samochód BMW, później na wymarzoną willę z basenem, a także na stolarski warsztat spełniający wszystkie normy i zezwolenia. To wszystko wymagało lat ciężkiej pracy, determinacji i zdobywania umiejętności.

Niestety, branża stolarska, którą zawsze kochałem, od dwóch lat boryka się z kryzysem, co skłoniło mnie do poszukiwania nowych możliwości. Wieczorami poświęcam się nauce programowania HTML oraz językowi wysokiej abstrakcji czyli JavaScript, próbując zrozumieć zawiłości tego fascynującego świata. Po kilku miesiącach intensywnych starań z radością mogłem powiedzieć, że zaczynam rozumieć, o co w nim chodzi.

Teraz, z ogromnym entuzjazmem, podchodzę do szansy uczestnictwa w wspomnianym projekcie, który widzę jako krok w kierunku realizacji mojego marzenia o byciu programistą. Aby bardziej efektywnie rozwijać swoje umiejętności, zdecydowałem się zgłosić na bootcamp.

Na który oficjalnie zostałem przyjęty!! Za bagatela 23 000 zł netto!!! Pijcie ze mną kompot!!

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach