Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
vulcanitu +85
No i jest thinkpadzik
źródło: 1000005173
Pobierz

#januszex #pracbaza #praca
źródło: veVJbMmv4cHygr7t
Pobierznapisałem że jeżeli mi nie zapłacił do tego i tego to poinformuje pip/ nie zapłacił, przyszedł typ z pip Janusz nie zrobił mi szkolenia BHP i dostał ~5 tys kary (kara obecnie może być inna bo to było dawno temu ;) kasę dostałem tego samego dnia którego była kontrola
niecałe 20 lat temu pracowałem w pewnej firmie, na hali z 800 osób legalnie było zatrudnionych może 200. Reszta 10tego stała pod gabinetem szefa hajs do ręki. Ale właśnie hitem biły inspekcje pracy z biurze, bo 1/2 biura też na czarno, to jak przychodzili z PiP to szef kazał 1/2 ludzi usiaść na przeciwko kolegi/koleżanki przy biurku i udawać klientów xD i tak to sie żyje w małomiasteczkowej miejscowości