Aktywne Wpisy

solejukowski +10

teoretyk_peklunku +395
Tag #p0lka został dodany do czarnej listy i nie jest widoczny dla niezalogowanych. https://wykop.pl/link/7761921/stop-cenzurze-na-wykopie-nie-ma-takiej-strony-blad-404/
Zapraszam do wykonywania i kręcimy Małysza #p0lka #moderacjacontent
Zapraszam do wykonywania i kręcimy Małysza #p0lka #moderacjacontent
źródło: temp_file6339403116574361211
Pobierz

#prawo #wykopefekt
@Zarzutkkake: to o mnie, jak wchodzę do sklepu to cymbole całe oshee i później jest problem na samoobsługowej kasie bo się waga nie zgadza XD
@Zarzutkkake: żeby nie było, ludzie którzy tak robią celowo to nieźle błotniaki, ale cała sytuacja daje paranoją. Wypiek za 3zł to dla sklepu koszt pewnie poniżej złotówki, angażowanie ochrony kosztuje znacznie więcej, a skutkiem jest odstraszanie klienta i dziecka. Nie wiem w jakim wszechświecie im się taka interwencja bardziej
@Dekadent_z_plazy_Omaha: Nie ma, nieuku.
źródło: Fbd7a3XOYe26XjdhhJYEcZ5pV3AQPkjs
Pobierz@sztywny_misza: Byłem z 5-letnim synkiem (…), nieuku.
@sztywny_misza:
@deafpool: Jak widać, @op nie ogarnia tak prostych zasad. Jeśli jest aż tak głupi – niech teraz płaci.
Hehe, kolejny wykopek, który myśli, że nauczy czegoś pięciolatka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@conamirko: Racja. Ty jesteś dorosłym człowiekiem, a nadal nie umiesz poprawnie pisać po polsku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: ja_pierdole
Pobierz@conamirko: Normalny człowiek to i psa nauczy jedzenia dopiero na komendę. Jak ty nie ogarniasz nauki dziecka, to nie powinieneś też się rozmnażać, gamoniu. 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@Zarzutkkake: Ale też nie przeginaj w drugą stronę. Ja tak robiłem nie raz i jeszcze nie raz zrobię. Wpadam latem do sklepu, pić mi się chce, jak cholera, to biorę i piję, a później kasuję butelkę na kasie i za to płacę, w czym problem?