Aktywne Wpisy

ThinAspireWine +129
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Fennrir +100
Łatwo jest żerować na empatii takimi ckliwymi historyjkami, ale prawda jest taka że gdyby ją wpuścić to zapewne za chwilę by do Polski przyjechali w ramach łączenia rodzin ojciec i czwórka pozostałych (już znacznie starszych) dzieci, plus jeszcze dałoby innym sygnał że to jest dobry sposób na dostanie się do Europy.
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
źródło: ochoojska
Pobierz

#prawo #wykopefekt
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozwala mnie widok jak ludzie biorą napój z półki i już pilnie muszą sie go napić przed skasowaniem go. Dzieci jedzące bułki podczas podróży po sklepie aby przed kasą zjeść całość.
Ty nie jesteś jedyny a dla sądu nie jest to pierwsza sprawa. Tego
@Zarzutkkake: To akurat może być cukrzyk, któremu spadł cukier i tak się ratuje na szybkości. Pewnie nie, ale jest taka opcja. Do sklepu ze swoimi słodyczami nie wejdzie, bo mogą wymyślić, że ukradł, więc sytuacja patowa.
Prędzej to ktoś komu zwyczajnie bardzo chce się pić, ale musi też zrobić zakupy.
- Nauczysz syna zachowywać się w sklepie
- Nauczysz się odpowiedzialności za swoje błędy
Zapodam na koniec sztamp - Niema tego złego co by na dobre nie wyszło :P
A jak dzieciak zarysuje komuś samochód to też powiesz, że to tylko dziecko, że nie widziałeś a poza tym na samochodzie są już rysy i jedna więcej nic nie zmieni? Za swoje i swojego dziecka czyny się odpowiada.
Komentarz usunięty przez moderatora