Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
fshm +47
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

źródło: temp_file2461790022338023784
Pobierz@Redbulltabak: W tym wypadku byłoby to wskazane
A czemu ten jeden synek taki na brązowo? Nie dogadali się..
Sam już nie wiem.
kleszcze lgną do jasnych kolorów. Dlatego Tutela sugeruje, by na wycieczkę do lasu wybrać raczej ciemne ubrania.
Edit. Sprawdziłem, nie mają.
Co u licha robią majdanowie rozenkowie w moim domu?!
jak ktoś jest ciekawy to absolutnie każdy temat dotyczący wydarzeń w wawie zmienia się w dyskujsę kto jest prawowity i od ilu pokoleń xD w innych miastach też tak macie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Orowerbogatszy: Za to Strzyżak sarni uwielbia ciemne ciuchy.
@xqwzyts Takie rzeczy tylko na Warszawszczyźnie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Redbulltabak:
źródło: Redbulltabak
Pobierz