Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: 403700100_664713589115982_33433072759294676_n
Pobierz@BornToDie69: Niektórzy ludzie mają pracę, którą lubią, mój brat np. od małego interesował się motoryzacją, potem lubił jeździć samochodem, zrobił sobie prawo jazdy na ciężarówki i przez jakiś czas pracował w tej branży, teraz ma inną pracę związaną z motoryzacją. Mnie też się zresztą udało zamienić hobby w pracę.
@Cogito-sum: ja myślę, że to zwykły cope. Jest poniekąd tak jak mówisz: są przywiązani do swojego stanowiska pracy. Tylko po Twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie, że oni to uwielbiają. Może być wręcz przeciwnie: nie jeżdzą bo lubią,
Oczywiście do całej reszty już się nie odniosłeś.
I dalece błędnym jest przekonanie że dla ludzi to wykonujących to jakiś szczyt możliwości, że siedzą tam sami nieudacznicy. Tam jest cały przekrój społeczeństwa, czasami nawet z elitarnym wykształceniem. Oczywiście zdarzają się troglodyci, jak wszędzie tak w
@BornToDie69: Bo te niedorajdy starają się sobie dorobić ideologię do tego, e są po prostu magazynierami w drodze...
źródło: Screenshot_2023-11-24-06-31-08-349_com.facebook.katana-edit
PobierzCałe zloty i festiwale też o niczym nie świadczą. Sam jeżdżę na targi rolnicze, bo jest to zwyczajnie ciekawe i nowe dla mnie. Jednocześnie nie wyobrażam sobie być rolnikiem, bo wiele ile wyrzeczeń to