Aktywne Wpisy

AgentGecko +170

brazowooka_eS +22
Będąc dzisiaj na rowerze uświadomiłam sobie, że jakbym chciała szukać chłopa na portalu wykop.pl to momentalny game over xD już tłumaczę:
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze

źródło: 403700100_664713589115982_33433072759294676_n
Pobierz@BornToDie69: piszesz tak, jakby tylko w przypadku kierowców tirów tak było, a przecież tak jest z wieloma zawodami. Poza tym ktoś może zwyczajnie lubić swoją pracą. Poza tym widać że to był prezent
@BornToDie69: Bo mają mało prestiżowy zawód, więc musza sobie to jakoś kompensować, przypinając sobie rolę zbawców świata. W dodatku mają często bardzo wąskie horyzonty, więc nic poza tą kupą stali sobą nie reprezentują. Zresztą jak mogą inaczej, jak nie mają nawet czasu porządnie się wysrać na porcelanie? Trybiki w rękach dużych
@BornToDie69: bo oni więcej są w robocie niż w domu i im się przestawiło ¯\(ツ)/¯
@Dorianek: a ty jaką pracę wykonujesz?
@Iskaryota: W sumie to jakbym czytał o tych wsiokach wprowadzających się na 30-letni kredyt do kurnika 40m2 i wystawiających buty na klatkę xD
@Marmite: ale większość prac biurowych to naprawdę jest niepotrzebna nikomu robota bez braku której nic by światu nie ubyło.
@BornToDie69: bo w przypadku tego zawodu jest spore grono osób czy to w Polsce czy w innych krajach, które szczerze lubi to co robi i traktują pracę jak styl życia (zwłaszcza w USA)