Aktywne Wpisy

PachneImbirem +130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +52
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Mireczki czy ktoś ma i używa/używał takiego masażera do głowy? Dobre to jest, warto to kupić? Czasami czujębóle głowy i gdy sobie rozmasuję palcami to ból zwykle przechodzi. Sobie pomyślałem że może kupię taki masażer i będzie łatwiej to robić. A tak poza tym lubię masaż, działa na mnie bardzo rozluźniająco.
Macie jakieś doświadczenia z takim masażerem?
#masaz #masazer #fizjoterapia #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: ELEKTRYCZNY-MASAZER-WIBRACYJNY-DO-SKORY-GLOWY
PobierzGłowa boli tylko czasami i pomaga masaż. Dlatego chcę kupić urządzenie.
Poza tym nawet gdy głowa nie boli to chciałbym tym urządzeniem pomasować bo ja lubię gdy mi ktoś masuje głowę. Po prostu lubię. Na częste chodzenie do masażystki mnie nie stać więc chce się ratować takim