Wpis z mikrobloga

@bruhh: jezu jak ja w to grałem za dzieciaka xD

Jedna z tych rzeczy która ukształtowała pasje do motoryzacji ( ͡ ͜ʖ ͡)

Derum dum dum xD
Atreyu - @bruhh: jezu jak ja w to grałem za dzieciaka xD

Jedna z tych rzeczy która u...
  • Odpowiedz
  • 24
@Atreyu 2002 dostałem pierwszego kompa, ale moi rodzice byli na tyle głupi że kupili PC ale nie miałem biurka. No i przez pierwsze dwa tygodnie mój setup to byl taboret i podłoga. Dziesiątki godzin spędzonych w takich dziwnych pozach spowodowalt ból pleców który chyba po dziś dzień jest razem ze mną. Ale co pograłem to moje. (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@bruhh: Nie pamiętam jakoś zbyt dobrze jedynki, chyba za mało grałem, natomiast drugą część katowałem mocno i przeszedłem kilka razy, chyba najlepsze było to że Civiciem czy golfem o ile dobrze pamiętam auta dało się po tuningu przejść całą grę xD
  • Odpowiedz
Ach, NFSU 2 i modowanie sprzętów. Wciąż pamiętam tą odpicowywaną od samego początku Mazdę ()

Te tournamenty p--------e gdzie wyścig trwa 20 minut, chore.

Dlatego z dwójką to trzeba na spokojnie. Pierwsze dwa ukończenia poszły mi szybciej, ale właśnie jestem w trakcie trzeciego przechodzenia - tak jakoś od 5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i właśnie nadszedł na kolejne podejście
  • Odpowiedz
@bruhh: ja do nich podesłałem piosenkę która by się nadawała do tej gry, nigdy nie odpisali ale w underground 2 się pojawiła :x
  • Odpowiedz
@bruhh To była super gra.

Nie bylo w niej kolejnych lamborghinii czy innego ferrari tylko właśnie pare prostych samochodów, tych przyziemnych które można było spotkać na ulicach. No oprócz paru aut.
  • Odpowiedz
  • 0
@SPACE_MARINE dokładnie tego brakuje w dzisiejszych grach. Czemu nie mogę sobie w forzie kupić jakiegoś E46 320d, zaspawać mu dyfa i latać bokiem? Brakuje właśnie normalnych rzeczy. Nikt już nie marzy o Lamborghini czy ferrari bo ludzie stali się bardziej przyziemni. Lepiej marzyć o czymś co realnie można osiągnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Atreyu: potrafiłem siedzieć nad tym do 6 rano, żeby z kumplem zrobić jakiś rekord dragrace'a. A, że dysponowałem wtedy przepotężną GF4 Ti4200 128MB i 19 calowy monitor to graliśmy u mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz