@mirko_anonim: no na pewno nie jest to zaleta, ale każdy ma swoje wady i jestem przekonany, że jak dla kogoś staniesz się ważna to na takie drobiazgi nie będzie zwracał uwagi :)
@mirko_anonim: wiesz co? Zawsze jak mam takie głupie rozkminy to pytam siebie, czy chciałabym być z kimś komu to przeszkadza. I wtedy znam odpowiedź ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: żaden facet, którego znam, nie narzekał nigdy na rozstępy swojej partnerki A wykopków nie pytaj, większość nigdy nawet nie widziała kobiety na żywo ( ͡°͜ʖ͡°)
Anonim (nie OP): Rozstępy są czymś normalnym i główny powod ich powstawania to genetyka. Nawet szczupłe osoby je mają, kazdy mężczyzna który wie jak wyglada prawdzie ciało to zrozumie.
Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).
Wiem, że są parkingi, ale musiałbym podejśc z 50m na pieszo, a z auta miałbym bliżej.
A wykopków nie pytaj, większość nigdy nawet nie widziała kobiety na żywo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero