Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +236
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +78
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Przecież to oczywiste, że skoro nie będzie wakacji kredytowych to będzie oznaczało obniżanie stóp procentowych. Jeśli wakacje będą to i stopy zostaną utrzymane na obecnym poziomie. Temat jest prosty.
#nieruchomosci #gospodarka #inflacja #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@BurzaGrzybStrusJaja: Czyli idziemy na wariant r------------j gospodarki, masowych zwolnień i wysokich stupek? Ciekawe czasy się szykują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Jastrząb ma w------e na gospodarkę co już pokazał nie raz. Jego głównym zadaniem jest d-------e opozycji.
@chaosrising Cena paliwa jest brana pod uwagę w odczytach inflacji, która spadała głównie przez sztucznie zaniżaną cenę paliwa. Ciekawe jaka jest teraz cena i jaki będzie odczyt inflacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@WielkiPowrut88: chyba że rządzi ktoś inny niż PiS
Nie, idziemy na wariant r------------j gospodarki, masowych zwolnień, r--------j waluty i oszczędności
źródło: Screenshot 2023-11-17 at 15.13.43
Pobierz