Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konradpra: członek rządu nie musi być posłem na tej zasadzie ja też mogę zebrać ziomków i stworzyć rząd, ale też będę miał pewien problem z uzyskaniem wotum zaufania w Sejmie, choć przypuszczam, że Pis będzie miał nie mniejszy problem niż ja.
  • Odpowiedz
@konradpra: chyba wejdę na jakąś grupe pisowców i zacznę ich przekonywać że jeżeli posłowie nie udzielą rządowi wotum zaufania to prezydent może je udzielić, a jak posłowie się temu sprzeciwią to będzie to zamach stanu( ͡° ͜ʖ ͡°) może będziemy mieli polskiego człowieka żubra w szturmie na wiejską
LordMrok - @konradpra: chyba wejdę na jakąś grupe pisowców i zacznę ich przekonywać ż...

źródło: 210205-jacob-chansley-mc-1142

Pobierz
  • Odpowiedz
Jestem pewien że udałoby mi się wystartować w iron manie. Ekstremalnie trudno byłoby mi go ukończyć ¯\(ツ)/¯

@hpiotrekh: Wypowiedź Czarnka lepiej oddawałoby:

Jestem pewien że udałoby mi się ukończyć iron mana. Ekstremalnie trudno byłoby mi dobiec do mety

"Ukończyć" nie koniecznie znaczy "dobiec do mety", ale początkowo to sugeruje. Tak samo jak we wpisie Czarnka.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: w tych ekstremalnych biegach i rajdach rowerowych często chcą udokumentowanych startów w innych, mniejszych imprezach, nie wiem jak jest w IM xD
  • Odpowiedz