@Almagest: @Larsberg: @mieszkamzmamusia: A jak np. ukończyłam studia wyższe na poziomie inżyniera, ale nie poszłam do pracy, bo fobia społeczna//depersja/myśli ze sobie nie poradzę, lenistwo też, to co mam napisać w CV? Ja juz ze studiów nie pamietam... przecież jak to hrówy zobacza to mnie, starą szmatę 29 letnią obrzydliwą wyśmieją...
@Patrycja_Wieczorek: To prawda. Wykształcony człowiek bez dobrego CV jest skreślony. Co innego zwykły robol - taki szuka ofert na telefon na OLX bez składania żadnych papierów (często są to roboty na czarno xD)
@Patrycja_Wieczorek: takie jest życie. Ja też od szkoły podstawowej do pierwszego roku studiów edukowalem się 15 lat i co z tego mam? Jeżdżę w pyszne rowerem...
Może jestem zbyt zbiasowany branżą gdzie CV to tylko nośnik numeru telefonu, ale na Twoim miejscu zrobiłbym coś, żeby rekruter czuł się źle zadając pytanie. Każdy jest wolnym człowiekiem. Liczą się jedynie umiejętności. A jeżeli komuś nie pasuje człowiek wolny od pracy, to coś złego w nim siedzi.
Ja tam mam amstaffa i jakoś problemu od 6 lat z nim nie ma. A mina ludzi jak go mijają na chodniku bezcenna. Tylko w komunikacji miejskiej mu kaganiec zakładam. #psiarze
@Larsberg: Zostaw puste i jak będą dzwonić i pytać co to za luka to mów, że nie możesz się wypowiadać na ten temat bo podpisałeś NDA
- mozesz wpisac pomoc rodzinie prowadzic pensjonat, opieka nad starsza osoba w niemczech, takie tam