Aktywne Wpisy

annlupin +5
macie wybrane horrory na jutro czy nie oglądacie se takich ugułem

anteniarz +1
#alkoholizm kurde 69 dni nie piłem i znowu. I znowu codziennie. Ja p------e. Co myślicie o wszywce?
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1593850096m9RX8HUrrTvMKf8JT80Elx,w400
Pobierz@McWozniak: Nie widzę nic w tym skandalicznego. To normalne, że zwykli ludzie nie przepadają za eko-oszołomami blokującymi drogi.
Jedyny problem z tymi zachwytami jest taki, że ofiary strzelca to nie ekooszolomy, jak ci blokujący drogi w Niemczech (tym by się należało) , tylko protest był chyba z powodu jakiś dziwnych interesów panamskiego rządu.
Taka sama logika. To, że ludzie to debile nie znaczy, że masz prawo łamać podstawowe prawa człowieka.
@Headcrab_B: A czy normlanym jest zwyczajne kłamanie? Bo właśnie to tutaj robisz.
@Headcrab_B: Chory człowiek.
Już pomińmy to że ci zastrzeleni protestowali w słusznej sprawie, ale w głupi sposób.
Jedyny problem jest taki że takie oszołomy jak ty istnieją. To że ktoś protestuje coś z czym się nie zgadzasz nie oznacza że masz prawo go odstrzelić. Maski opadły.
Mam nadzieję że Truckersów z Kanady też j-----ś za to że jakieś konwoje o----------i i blokowali miasta zamiast "przejść się pod budynek rządu"
Co za dno
@Simfecstio: Tak, tylko teraz każdy będzie się bał protestować, nawet ci z którymi się zgadzasz i walczą o
@Mandarex: Niby dlaczego? Niestety nie działa grzeczne powiedzenie: Proszę mnie przepuścić. Muszę jechać do domu, szkoły lub pracy.
@Headcrab_B: Pytasz dlaczego mordowanie protestujących jest złe? Powtórzę, chory człowiek.
@Headcrab_B: Powiedzieli protestujący do których chcesz strzelać.
Jakoś do blokowania Bundestagu się nie rwą. Chociaż fakt, może jakieś wychowawcze pobicie lub gaz wystarczą zamiast strzelania.