ówno 3 miesiące temu wstrzyknąłem sobie pierwszą dawkę Ozempic.
@mirko_anonim: czyli postanowiles rozwiazac problemy jedna tabletka? To sie nie uda, niestety. Zdrowy chlop zamiast przestac zrec, to wierzy w to, ze preparat zalatwi za niego. Poogladaj sobie: https://www.youtube.com/watch?v=fefIj5EAEpw Edit: Nie zapomnij sie do nas odezwac za kolejne kilka miesiecy na update.
@mirko_anonim: ale wiesz ze przy tum lekarstwie notuje się duze spadki mięśni a nie tylko tluszczu? Z grubasa zamienisz się chudego grubasa tzw skinny fat
@Wszystko_albo_nic: Serio jako dowód dajesz Braci Rodzeń? Większość ich wywodów nie ma odbicia w badaniach naukowych. Dziwię się że jeszcze mają prawo wykonywania zawodu.
✨️ Autor wpisu (OP): @Catmmando: ani przez chwilę nie miałem takiego zamiaru. @Wszystko_albo_nic: nie tabletką, tylko zastrzykiem co tydzień. A ten film widziałem, kiedy szukałem informacji o Ozempicu i nie dowiedziałem się z niego niczego, czego wcześniej nie wiedziałem. @drakan8: kolejne podejście do diety i wizyty u psychologa. Teraz jest łatwiej, ponieważ dzięki Ozempicowi nie muszę się zmagać z uczuciem głodu, który wcześniej był wyzwalany wylewami insuliny
✨️ Autor wpisu (OP): @onepnch: gdzie ja ci tu zgrywam ofiarę? Oczywiście, że to jest całkowicie moja wina. Mówię jedynie, że twoje chłopskorozumowe podejście do problemu otyłości nie zawsze ma przełożenie na rzeczywistość.
@mirko_anonim: to ciekawe, bo nawet w takim US walka z otyloscia nie polega na podawaniu tabletek, ale o dziwo na zmiejszeniu kalorycznosci spozywanych posiłkow i wysilkowi fizycznemu. Potem zakladaja baypass na zoladek lub go zmniejszaja
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
@onepnch: albo nawet i lepij!
@mirko_anonim: czyli postanowiles rozwiazac problemy jedna tabletka?
To sie nie uda, niestety. Zdrowy chlop zamiast przestac zrec, to wierzy w to, ze preparat zalatwi za niego.
Poogladaj sobie: https://www.youtube.com/watch?v=fefIj5EAEpw
Edit: Nie zapomnij sie do nas odezwac za kolejne kilka miesiecy na update.
@Catmmando: W sumie to... czemu? łatwiej całe życie brać lekarstwa niż całe życie się głodzić i katować na siłowni.
Jest dużo lekarstw które się bierze całe życie i nikt nei robi z tego problemu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@Wszystko_albo_nic: nie tabletką, tylko zastrzykiem co tydzień. A ten film widziałem, kiedy szukałem informacji o Ozempicu i nie dowiedziałem się z niego niczego, czego wcześniej nie wiedziałem.
@drakan8: kolejne podejście do diety i wizyty u psychologa. Teraz jest łatwiej, ponieważ dzięki Ozempicowi nie muszę się zmagać z uczuciem głodu, który wcześniej był wyzwalany wylewami insuliny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
powinni nagrodę nobla dostać: wystarczy nie jeść ... noszzzzz
po skończonej kuracji zacznij normalną dietę, z policzonymi kaloriami.