Aktywne Wpisy

kukold +225
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

PanieAreczku +5

#pracbaza #niebieskiepaski
Graficy komputerowi też tak mówili, aż niemal zastąpiły ich generatory AI ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Możesz sie ewentualnie pokusić na jakieś niszowe kierunki it bo np o qa to możesz zapomnieć, u mnie ostatnio chyba z 20 qa poleciało ( ͡° ʖ̯ ͡
@nietoperze20: nie warto, bo jeśli nie potrafisz się sam nauczyć to nie masz przyszłości w tej branży - tak wygląda codzenna praca. Uczysz się sam non stop. Rozwiazujesz problemy
@nietoperze20: jezeli nie umiesz tego sam ustalic posiadając dostęp do internetu to zapomnij
@Mathas: zobacz jaki progres zrobily elektrownie weglowe i odpowiedź sobie na pytanie czy to ma cokolwiek wspólnego z tym czy osiągniemy elektrownie termojądrowa