Wpis z mikrobloga

@noipmezc: na YT (jeżeli oglądam na Andku, bo na FF oczywiście uBlock) jeżeli wyświetli mi się reklama to klikam jak najszybciej "dalej" żeby nawet nie zobaczyć nazwy reklamowanego produktu.

Pewnym kompromisem byłyby nieprzewijalne reklamy 5-sekundowe (na YT się zdarzają) typu "maść na ból d--y DUPEX - kup teraz, poleć znajomym!". Niestety, zazwyczaj jest nawet kilkuminutowe pieprzenie o niczym (na szczęśćie idzie przewinąć, ale jakiś czas trzeba odczekać).
  • Odpowiedz
@noipmezc: to. Im bardziej nachalna reklama, tym mniejsze szanse na to że kupie produkt lub skorzystam z usługi. I zaraz zleci sie tu pewnie grono marketingowców którzy będą mi wmawiać że tylko mi się wydaje xD
  • Odpowiedz
@Pink_Floyd: Ja raz trafiłem na 30 minutową reklamę PiSu, która nie była przemijalna XD Nie wiem co tam się o------o, ale był występ kaczyńskiego chyba. Po 5 sekundach po prostu wyszedłem z filmu i już nigdy więcej tej reklamy nie widziałem.
  • Odpowiedz
@Koronanona: Wszyscy w ten sposób myślą, ze na nich reklamy nie działają. Nie jesteś wyjątkowy.
Tylko jak się rozejrzymy po swoich kuchniach, łazienkach itp to nagle się okazuje ze większość produktów które mamy, widzieliśmy gdzieś na reklamach w takiej czy innej formie.
Przypadkiem oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@prawdziwek: Od 5 lat revanced i vanced nicn ie wyciekło. Zawsze można użyć lewego konta :)

PC = ublock origin
Telefon -revanvec
Telewizor z androidem nextpipe , bez androida dokupić przystawkę Chromecastk 4k lub inną i go zainstalować - wyjdzie i tak taniej niż yt premium :P
  • Odpowiedz
@Prim0 tak. Zainstaluje przeglądarkę brave i będziesz miał spokój. Nie dość że dba o prywatność to dodatkowo ogarnia youtube beż potrzeby modyfikacji czegokolwiek
  • Odpowiedz
  • 3
@misiek735

@Prim0 tak. Zainstaluje przeglądarkę brave i będziesz miał spokój. Nie dość że dba o prywatność to dodatkowo ogarnia youtube beż potrzeby modyfikacji czegokolwiek

Prywatność, albo Brave - wybierz
  • Odpowiedz
@Pink_Floyd:

kilkuminutowe pieprzenie o niczym (na szczęśćie idzie przewinąć, ale jakiś czas trzeba odczekać).

Dłuższe reklamy zawsze można przewinąć po 5 sekundach.
Czasem są reklamy, ktorych się nie da przewinąć to mają max 15 sekund.
  • Odpowiedz