noipmezc
1835
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
karmazynowy_piekarz
@Pink_Floyd ściągnij FF na androida, wrzuc uBlock i fix do odtwarzania w tle i juz masz to samo co na kompie
209
Pink_Floyd
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
206
Koronanona
@noipmezc: to. Im bardziej nachalna reklama, tym mniejsze szanse na to że kupie produkt lub skorzystam z usługi. I zaraz zleci sie tu pewnie grono marketingowców którzy będą mi wmawiać że tylko mi się wydaje xD
24
M.....e
@noipmezc: Można sobie tak wmawiać ale to niestety działa.
16
robertx
@Koronanona: Wszyscy w ten sposób myślą, ze na nich reklamy nie działają. Nie jesteś wyjątkowy.
Tylko jak się rozejrzymy po swoich kuchniach, łazienkach itp to nagle się okazuje ze większość produktów które mamy, widzieliśmy gdzieś na reklamach w takiej czy innej formie.
Przypadkiem oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
12
ryhu
11
k__d
10
Reezu
@Pink_Floyd: Ja raz trafiłem na 30 minutową reklamę PiSu, która nie była przemijalna XD Nie wiem co tam się o------o, ale był występ kaczyńskiego chyba. Po 5 sekundach po prostu wyszedłem z filmu i już nigdy więcej tej reklamy nie widziałem.
5
niebadzogrem
@prawdziwek: Od 5 lat revanced i vanced nicn ie wyciekło. Zawsze można użyć lewego konta :)

PC = ublock origin
Telefon -revanvec
Telewizor z androidem nextpipe , bez androida dokupić przystawkę Chromecastk 4k lub inną i go zainstalować - wyjdzie i tak taniej niż yt premium :P
5
naganiaczherculesa
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
robertx
@noipmezc: Czyli działa
4
gokusan
@naganiaczherculesa dokładnie. To są reklamy które zadziałają z opuznionym zapłonem. Na YT możesz krzyczeć że nie kupisz produktu. Za 3 dni w sklepie ten sam produkt wyda ci się znajomy i jakoś magiczne bardziej przekonujący niż inne bo twój mózg go zapisał I podpowie ci w sklepie sam.
4
Zapaczony
@noipmezc: reklamy? A co to?
3
a2t1
@Pink_Floyd

@noipmezc: na YT (jeżeli oglądam na Andku

To używam ReVanced ( ͡º ͜ʖ͡º)
3
a2t1
@misiek735

@Prim0 tak. Zainstaluje przeglądarkę brave i będziesz miał spokój. Nie dość że dba o prywatność to dodatkowo ogarnia youtube beż potrzeby modyfikacji czegokolwiek

Prywatność, albo Brave - wybierz
3