Wpis z mikrobloga

• 6
@soshiu zablokuj i olej, takie elaboraty piszą tylko #!$%@? baby chcące atencji, jak do niej wrócisz ona uzna swoją wygraną i nie będzie ciebie nigdy lepiej traktować. Typowe babskie granie na uczuciach jak nie ma nic sensownego do powiedzenia.
  • Odpowiedz
Zerwalismy jakis miesiąc temu, prawdopodobnie miala na oku innego ale nie wiem jaki byl glowny powod zerwanai, moze sie znudzila mną po prostu. Poblokowalem ją wszedzie, ale zapomnialem że ma jeszcze jakieś inne konto i z niego do mnie napisała cos takiego wczoraj. Co mam o tym myślec?

@soshiu: moje zdanie jest takie że CHAD wykorzystał i zostawił, a teraz k0bieta potrzebuje znowu tej BEZPIECZNEJ PRZYSTANI u przegrywa, więc dlatego napisała
  • Odpowiedz
@Linnior88: @choochoomotherfucker Już sobie dwie baby ubzdurały że to jakaś wina faceta, bo kobieta go rzuciła dla innego,
z którym jej nie wyszło, ale głupi jej tak wracać, bo ją ego boli xd więc wymyśla jakieś z dupy rzeczy że to niby jego wina.
  • Odpowiedz
@maciss: Przeczytałeś dokładnie mój komentarz, szczególnie pierwsze zdanie? Według Ciebie jest w porządku, że OP będąc w związku, chciał się spotykać albo nawet się spotykał z innymi kobietami, w takim romantycznym sensie? Chyba nawet pisał o tinderze. Linka do tego wpisu niestety nie dam, bo go usunął.
  • Odpowiedz
@soshiu: po co wracać do czegoś co jak widzisz … jest toksyczne. Przecież Ona Ci napisała że to Twoja wina ????to się nie ma nad czym zastanawiać… więcej ugrasz jak ją zlejesz skoro ma takie „ego”
  • Odpowiedz
@Linnior88: @choochoomotherfucker Ciekawe, że wy pamiętacie co jakiś randomowy koleś pisał miesiąc temu czy dłużej,
chciał się spotykać i może się spotkał, to ja miałem zły humor i chciałem komuś walnąć w ryj, ale jednak tego nie zrobiłem.
  • Odpowiedz
@soshiu: w życiu nie można kierować się nienawiścią zaproponuj ugodowy trójkącik z siostrą, a potem rzuć im na stolik 500 pln i wyjdź bez słowa
  • Odpowiedz