@mirko_anonim: oczywiście że sprzedaż. Pytanie jak to szybko upłynnić? Ja np. nie mam garażu ani podwórka na które mógłbym wjechać, a bałbym się trzymać na publicznym parkingu
@mirko_anonim: Nie wiem kto to Budda, może ludziom, którzy wiedzą, takie auta się podobają, ale mnie nie. Przede wszystkim dlatego bym sprzedał. Możliwe, że bym kupił jakieś inne drogie auto, ale takie, które mnie się podoba.
@mirko_anonim: przy GTR chyba dawał z 50k na wache i utrzymanie auta było po jego stronie żeby jakiś małolacik się nacieszył. Jakby faktycznie był taki bonus to bym się pobujał ten rok potem od razu na sell i jakieś realne auto typu pierwszy CLS 6.3, vette c7, które dałbym rade utrzymać.
@mirko_anonim: nie no RS6 to moje marzenie ja bym się dłużej pobujał. Tak z pól roku może do końca wakacji. Nie wiem jak M3 by podeszła , ale Toyota od razu bym sprzedał bo gustuje w limuzynach a zwłaszcza w terenówkach .Tego Mercedesa może bym sobie zostawił na dłużej. Bo fajne małe. Dla mnie auto ma być luksusowe i wygodne. Ja potrzebuje auto z dużym prześwitem. Takie bym sobie mógł
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link