Aktywne Wpisy

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

mirko_anonim +2
✨️ Jak podjąć decyzję o przyszłości zawodowej? Ⓘ
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe

#mikrokoksy #kalistenika
Nie widzialem juz rezultatow w kali wiec stosuje myo reps i powiem wam ze za mna trzeci trening i srednio mi idzie. Pierwszy trening podciagniec, max rep 13 a kolejnych 5 serii po 2 rep XD
Na kolejnym treningu stwierdzilem, ze to nie ma sensu i zmienilem taktyke robie teraz 6 seri i powtorzen kolejno 5x5x5x5x4x3
Wiecej nie dam rady, przerwy miedzy seriami 10-20sekund. Robie to dobrze? Czekac az organizm przywyknie do krotszych przerw czy cos zmienic?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim