Aktywne Wpisy

MonazoPL +58
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

PS. Co do tego ma wspólnego neuropa, konfederacja, PiS czy inna opcja polityczna, jak udowadniasz kolejny raz sianie ruskiej propagandy, która akurat gorąco wspiera Hezbollah.
źródło: temp_file9109704249051892045
PobierzGość wrzucił film z twittera z opisem co się dzieje, a nie "WOJOWNIK ALLAHA NISZCZY ŻYDOWSKI CZOŁG" , a ty na siłę szukasz p-----------i XD
https://twitter.com/DawidKamizela/status/1720167922838945887 Jeszcze mi napisz w swoich mądrościach, że Kamizela to onuca XD
Dodaje w komentarzu wpis "a na końcu pokazują, że czołg zgubił jedynie część błotnika" a ten wyskakuje mi z typową gadką propagandową, że Izrael też ponosi straty itp, gdzie się do tego nie odnosiłem. Takie zagrywki propagandowe z tagu o wojnie w Ukrainie, to stwierdziłem do czego sam się przyznał, że większość uważa go za ruskiego trolla¯_(ツ)_/¯ no i zapiekła czekoladowa dziurka i zaczął kasować
Z drugiej strony niewesoło musi być z materiałami, w Olgino skoro już zniszczony Challenger czy urwany błotnik Merkavy jest świętowany z radością jak zdobycie Jerozolimy czy Kijowa
źródło: zqmb2d3r8frb1
Pobierz@PrezeeS7:
źródło: 000HPGQ8FH3XJVSF-C116-F4
PobierzRolą kacapskich trolli jest sianie zamętu, więc oni mogli nawet w polskim internecie stanąć w obronie Ukraińców w sporze z polską o zboże.
Chaos, podsycanie konfliktów i sporów, podburzanie morale, wspieranie szurów,
you name it, taka ich robota w mirze