Aktywne Wpisy

DrJudym +202

mirko_anonim +42
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

w Polsce da się żyć jedynie od maja do sierpnia
B--ń Boże tylko nie suplementy! Jedynie lek witaminy D min. 10 000 jednostek.
w lato nie napijesz się gorącej czekolady pod kocem po spacerze przez zaśnieżony las, nie pojeździsz na nartach albo chociażby sankach ze znajomymi i poczuć się jak za dzieciaka. Każdą porę roku trzeba nauczyć się doceniać i z niej korzystać a narzekanie nic wam nie da
z fartem
4000 jednostek jest zalecane dla dorosłych
@nadziej_e: w zimę też nie xD
a jak nie ma śniegu w twoim zasięgu to można pojechać w góry :) zawsze jest rozwiązanie
jak wspomniałem, to wasza wina że nie potraficie się dostosować do matki natury
jak wam źle to słoneczna California zaprasza xD ale oczywiście znajdziecie wymówki
nie przepadam za górami, owszem korzystam z wątpliwych "uroków" takiej pory roku - nadrabiam książki i filmy na przykład, ale sporty zimowe, łażenie w ciuchach na cebulkę itp to nie mój klimat.
nazwij to głupota ale to ja jestem teraz szczęśliwy kiedy teraz za oknem leje tak samo jak i świeci słońce i się roztapiam od 30 stopni zamiast narzekać