Aktywne Wpisy
mookie +152
Czytając narzekania wykopków którzy zarabiają te kilkanaście tysięcy PLN a nie potrafią uzbierać na mieszkanie, można dojść do wniosku, że obecnym elitom udało się wychodować idealnego homo-konsumpcjonusa.
Homo-konsumpcjonus to jednostka, która nie jest w stanie się niczego dorobić, bo jego styl życia nie pozwala mu na rezygnację z pewnych wygód, które uważa za podstawowe niczym oddychanie.
Drogi telefon, subskrypcje netflix, spotify, HBO, drogi samochód, Uber Eats, wynajem mieszkania w mieście wojewódzkim to
Homo-konsumpcjonus to jednostka, która nie jest w stanie się niczego dorobić, bo jego styl życia nie pozwala mu na rezygnację z pewnych wygód, które uważa za podstawowe niczym oddychanie.
Drogi telefon, subskrypcje netflix, spotify, HBO, drogi samochód, Uber Eats, wynajem mieszkania w mieście wojewódzkim to
Przez ostatnie pół roku wystawiłem 58 p0lek na tinderze. Po przyjściu na umówione miejsce p0lki, usuwałem parę. Od 7 udało mi się wyżulić blika na drobne zakupy typu piwo i czipsy, a 2 zamówiły mi i opłaciły jedzenie na pyszne.pl.
Konto Chada robi robotę. Jak oceniacie moje staty?
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie
Konto Chada robi robotę. Jak oceniacie moje staty?
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie
Żeby nie było, jestem za pełną legalizacją związków homoseksualnych ale przeciwko podpalaniu naszego wspólnego domu a właśnie do tego dąży część tych ludzi z których się tu śmieję
@aarahon: zgadzam się, też myślę że srogo odkleiło fajnopokakow, którzy myślą że rządy Tuska coś zmienia, a Ukraina będzie nam wdzięczna xDDDD
@europa: a czemu mi rozkazujesz? Poczekaj, to nie można być za poszanowaniem życia ludzi jeśli Ci ludzie nie mają takich samych przekonań? xD
@onucoutkajpysk: czemu łżesz jak pies? ;)
@aarahon: co, jak ci to wyszło z tego obrazka?
@In_thrust_we_trust: tego nie wiem. Wiem natomiast że nie sprowadzają ich sobie do swojego kraju żeby ich gnębić ani nie napadają na nich w USA.
@proteinov: normalnie.
Oj wiesz wiesz, kłamczuszku cyrkowy xD
@In_thrust_we_trust: udowodnij albo skończ szczekać jak pies i mnie obrażać.
@proteinov: no nie, nie jest. Palestyńczycy nie sprowadzają osób LGBT żeby ich prześladować. Amerykanie z KKK właśnie to robili - sprowadzonych przez nich samych czarnych prześladowali.
@proteinov: gdybym chciał to bym tak powiedział więc nie, nie chcę.
Wspieranie KKK przez czarnych to działanie przeciwko samemu sobie, to dokładnie to samo co bycie kobietą/gejem/żydem w Konfederacji.
Z kolei wspieranie przez osoby LGBT Palestyny to wspieranie przez osoby LGBT okupowanego regionu, który walczy o swoją niepodległość, a dodatkowo wobec którego Izrael robi ludobójstwo.
Racja, może na terenie Palestyny ludzie nie popierają LGBT, ale to jest kwestia edukacji. Cały Bliski Wschód
@proteinov: trafne
@NonOmnisMoriar:
XD