Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

mafi20 +33
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz

Hej, od czego zależy jak wyświetlane są pliki do dodania w Firefox, w Linuxie Mint(wrzucam mema z dysku na wypok i mam tylko listę[z podglądem po boku], a chcę miniatury by nie musieć klikać każdego oddzielnie by mieć podgląd).
źródło: Screenshot from 2023-10-28 21-10-44
PobierzZa GTK odpowiada chyba zespół Gnome (nie jestem pewien), a użytkownicy od dawna już proszą o jego ulepszenie. Tutaj masz kilka powiązanych wątków:
https://gitlab.gnome.org/GNOME/gtk/-/issues/233
Jeżeli masz Archa możesz zainstalować gtk3-patched-filechooser-icon-view, które patchuje to okienko i dodaje widok ikonek. Nie mam pojęcia, czy ten widok ma też
Jak chcesz teraz to ta druga metoda z linku od @psiversum działa i łatwo ją włączyć. Na filmie jest objaśnione to samo.