Wpis z mikrobloga

Mireczki i mirabelki, orientujecie się może w jakich cenach można obecnie zrobić projekt wnętrz? Mam projekt domu, za jakiś czas będę ruszał z budową i w sumie nie mam pomysłu na wystrój i ogólnie rozkład wszystkiego (typu gdzie ostatecznie umieścić zlew w kuchni, płytę indukcyjna podejście wody itd). Z tego co wiem można zamówić taki projekt w wersji z rozmieszczeniem właśnie wszystkich włączników, gniazdek, podejść instalacji itp
Do tego na tym etapie jestem w stanie wprowadzić jeszcze jakieś zmiany bez problemu wiec podejrzewam że taka osoba była by też w stanie doradzić w razie napotkania jakichś błędów w rozmieszczeniu np. ścianek działowych (robiłem projekt indywidualny praktycznie sam go wyrysowalem i kazałem projektantowi nanieść zgodnie ze swoją wizją ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc może trafić się coś 'niefunkcjonalnego' ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Jakich cen za M2 się spodziewać?
Może macie do polecenia kogoś? Oczywiscie z jakimś portfolio :)
A może jest tu jakiś Mirek lub mirebelka projektant/ka i odpowie na kilka pytań?

#projektowaniewnetrz #budujzwykopem #budowadomu #projektowanie #projektydomow #budownictwo
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wowo1992 ja z żona sami kombinowaliśmy z pomocą znajomych bo pani projektantka zaśpiewała jakieś straszne pieniądze typu kilkadziesiąt złotych z metra ponadto kazała sobie pojechać do sklepu i „popatrzec co się podoba bo ona przecież nie wie co my chcemy”, koncowo za dom 150m chciała chyba z 3-4 tysiące za wszystko plus wizualizacja wiec zrezygnowaliśmy, za ta cene woleliśmy lepsze sprzęty do kuchni. Kontakty i cała elektrykę przegadaliśmy z facetem co
  • Odpowiedz
@wowo1992 Jeżeli sam wyrysowałeś i projektant to naniósł i nie zauważył żadnych niezgodności to chyba ok? Co do pytań to coś tam wiem, więc możesz zapytać, najwyżej się zbłaźnie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ogólnie jeśli potrzebujesz przygotować model domu w 3D i wizki to zapraszam.
  • Odpowiedz
@wowo1992: na rzutach pomieszczeń nie masz sugestii? Jak masz to wyobraź sobie co robisz w tych miejscach i na tej zasadzie ustaw gniazdka

Co do kuchni jest pełno poradników jak ustawiać agd, to ciąg lodowka - > zlew -> płyta/piekarnik

Pooglądaj w necie jakieś kondepcje, przypomnij sobie co cię wnerwia w poprzednich mieszkaniach

A jak masz muchy w nosie to płacić wymyślaczce wnętrz
  • Odpowiedz