Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

1. Chad grzmoto-kogut - jest
2. Brzydsza od niego szara myszka z niższym SMV - jest
3. Wybaczenie zdrady, bo zdrada chada to metafizyka - jest
4. Szara myszka oczekuje ślubu, jakby to była najważniejsza rzecz na świecie, chad w tym samym momencie rucha nastolatki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim „przysięgał, że po ślubie się zmieni” XD

Z całą pewnością, szczególnie, że pokazałaś że dajesz mu na to przyzwolenie to po co ma być wierny? Niestety, dorwałas taki egzemplarz, który nie jest wierny i nie sadze, że to się zmieni. Zrobił raz, zrobił drugi a to pewnie tylko tyle ile Ty wiesz a moze być tego dużo więcej. Jeszcze chłop komentuje inną odnośnie ich ślubu i ich dzieci, no w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Jako samiec z wieloletnim doświadczeniem w zdradzaniu powiem Ci teraz jak to wygląda z perspektywy Twojego chłopaka: będzie to robił nadal, a te dwie laski, które odkryłaś na bank nie są jedynymi :) Żeby w tym wieku dobrać się do takiej 20-tki trzeba przerobić po drodze spooro innych. Jeżeli jest dobry w łózku, to ewidentnie lubi ten sport, więc pewnie posuwał/posuwa również te mniej urodziwe dziewczyny.
Niech zgadnę,
  • Odpowiedz
  • 0
W każdym razie rok temu mnie zdradził, ale postanowiłam wybaczyć. Nic grubszego, po prostu musiał odreagować cięższy okres w pracy, ja też dużo pracowałam.

@mirko_anonim strach pomyśleć, co będzie jak będzie miał jakieś większe problemy w życiu do odreagowania. Codziennie inna laska z tindera? xD

Żadnego głębszego uczucia, chociaż jak przejrzałam jego wiadomości na TT i whatsapa to mało się jej tam nie oświadczył... Ale mówi, że musiał tak pisać, bo inaczej
  • Odpowiedz
Byłam z facetem 11/10. Nawet koleżanki lesbijki mówili, że przy nim miękną im nogi. Inna stwierdziła, że w dobie Socjal Mediów nie wiedziała, że tak przystojni faceci w ogóle istnieją. Ja zdecydowanie "średnia" z wyglądu + zawsze lekka nadwagą. Pogonilam dziada też przez zdrady, a teraz tylko sobie zarzucam, że straciłam przez swoją głupotę i niskie poczucie wartosci 1,5 roku życia. Szanuj się Mirabelko! Jego uroda w końcu minie, a #!$%@? charakter
  • Odpowiedz