Aktywne Wpisy

wiemjuzteraz +120
Ostatki #ogrodnictwo #uprawiajzwykopem #domowasuszarnia #hobby #papryczki #chilihead #gotujzwykopem #polskiedomy

źródło: IMG_20241019_175721
Pobierz
NarkotykowyBaron +18
Pozdro, ja to najczesciej wege, ale se zrobiłem spaghetti miesne i jest pyszniutkie ♡
#gotujzwykopem #obiadove #brudaszpodkarpacia #jedzenie
#gotujzwykopem #obiadove #brudaszpodkarpacia #jedzenie

źródło: temp_file934792234167968027
Pobierz
Od premiery windowsa 7 linuks stoi w miejscu, ssie dosłownie na każdym polu kiedy mówimy o systemie out of the box. To by było zabawne i warte trollowania te 8 lat temu, ale nie kurna w 2023 roku gdzie Google wdrąża swoją autorską wersję linuxa pod postacią chrome os'a który obsługuje androidowe aplikacje.
Zróbcie jedną dystrybucję i przestańcie się ośmieszać. Jesteście naprawdę najbardziej żałosną grupą, bezkonkurencyjnie
#linux #windows #macos #apple #pcmasterrace #android #ios
Kup i zapłać za sprzęt z systemem i będziesz miał OotB.
@czasnawybory666:
@czasnawybory666: W 2023 Microsoft już wrzucił wersję beta Windows Subsystem for Android :)
Czyli odpalanie aplikacji Androida na Windowsie.
Tymczasem Linux od 10 lat te same niedopracowane rozwiązania, które wydaje mi się, że działają jeszcze gorzej teraz niż 10 lat temu.
masz wybór to korzystaj
Najogólniej - to po prostu zaoferowanie otwarto-źródłowej alternatywy dla zamkniętych systemów komercyjnych. No i trochę czym innym jest GNU/Linux a dystrybucja o niego oparta.
@czasnawybory666: XDDD
Dalej już nawet nie warto czytać, bait 2/10, 2 za to, że odpisałem.