Aktywne Wpisy

pciem +115
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

new-object +216
5 lat więzienia i 10 lat zakazu prowadzenia pojazdów xD
I tłumaczenie
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
I tłumaczenie
Oskarżony jest osobą uzależnioną od social mediów
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD

źródło: image
Pobierz
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew na 100zł czy 500zł, jak mozesz to wpłać 5zł, gdy wielu to zrobi, to cel zostanie osiągnięty.
Tu likn do zbiórki:
https://www.siepomaga.pl/michal-wojcik
A jak nie możesz wpłacić, to chociaż daj plusa, by weszło w gorące i by więcej ludzi zobaczyło akcję
-------
#pomocy #dzieci młody #niebieskiepaski dla zasięgu #heheszki
źródło: michal-1060810
Pobierzosobiście nie wpłacę bo teraz łatwo to na "czary" pójdzie a dopiero za x czasu realia i prawdziwa pomoc potrzebna będzie
powodzenia i oby się pozbierał bo młody i nadzieja jest.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: xD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: a to w takim razie wpłacę na jakąś laskę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@buczubuczu
Odległość przewodów od powierzchni ziemi powinna wynosić: przy napięciu znamionowym do:
Oj ale z ciebie postępowy odklejeniec, taki freethinker prawdziwy xD tfu
@skarpetyodyna: Od razu widać, że nie masz dzieci. Tyle rzeczy może pójść nie tak, że to głowa mała. Wystarczy mrugnąć.