@wfyokyga: pamiętam jak patus z gimnazjum nagrał rapy i wrzucił na wrzute xD j--------e xd gorszy kawałek słyszałem tylko jeden - jak kolejny patus z mojego miasta nagrał diss na byłą dziewczynę xD
@wfyokyga: @boxxi: był drugi portal, nazywał się ZRZUTA i służył do ściągania plików z wrzuty xD Większość muzyki na swoją empetrójkę tak ściągnąłem ( ͡°͜ʖ͡°)
@wfyokyga: Ten portal budzi we mnie nostalgię. Chłopcy próbowali swoich sił jako raperzy, a dziewczyny nagrywały piosenki dla tych chłopców z wyznaniami miłości. To były czasy xD
@wfyokyga: polski odpowiednik youtube zawsze spoko, z starego dobrego internetu zostal tylko chmomik a reszta jest bezużyteczna internet skurczył się do portali spolecznosciowych a fora zostaly wyparte discordem, normalnie cofamy sie w tej ewolucji
@Rodriquez akurat za forumami tesknie, na fb te fora to gowno jest. Internet byl nie wiem jak to powiedziec roznorodny. Jakby wiecej tego wszystkiego bylo.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
źródło: temp_file3664959818844602766
PobierzWiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
Jeszcze był projekt, bodajże zobacz.pl albo zobacz.to, który został sprzedany za 2mln i niedługo potem został zamknięty.
Większość muzyki na swoją empetrójkę tak ściągnąłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)