@oknoe: Same, same, na chwilę obecną stan siedem gitar, trzy basy, ukulele i mandolina ale występują regularne fluktuacje na poziomie -1/+2. Ostatnio nabyłem też saksofon tenorowy ale do przeprowadzki z mieszkania do domu nie mogę się uczyć bo za głośny. ( ͡°ʖ̯͡°)
@oknoe: nawet jakby mnie bylo stac to bym nigdy nie kupil kilku gitar podobnego typu. Za duzo ciekawostek jest by marnowac kase na kolejnego dajmy na to Les Paula
@oknoe ja jestem fanem motoryzacji, dlatego jezdze 20+letnim gruzem za jedna pensje, mam drugiego, 30letniego gruza w garazu, co od 4 lat nie jedzi, a i jeszcze motocykl, prawie 40letni i o 10 lat nie jezdzi XD
@oknoe @januszkasprzykowski szanuje to panowie. W chwili obecnej mój stan gitarowy to 5 plus bas ponieważ oprócz tego, ze nie umiem grac na gitarach to nie umiem grac również na basie. Pozastawiane serdecznie i gratuluje kolekcji;)
@oknoe: no proszę, wiedziałem że nie jestem sam, ale fajnie widzieć, że są tu mirasy co mają sprzęt a mało grają 7 gitar, elektro-akustyk i bas here ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
nawet jakby mnie bylo stac to bym nigdy nie kupil kilku gitar podobnego typu. Za duzo ciekawostek jest by marnowac kase na kolejnego dajmy na to Les Paula
@Theo_Y: mam dokładnie takie podejście, każda gitara
@jednorazowka: to jest "monkey grip" z gitar Ibaneza, które są sygnowanaturami Steve'a Vai. Śmieszne to trochę, ale jak ktoś szukał czegoś aby się wyróżnić - to czemu nie?
#gitara #gitaraelektryczna
Same, same, na chwilę obecną stan siedem gitar, trzy basy, ukulele i mandolina ale występują regularne fluktuacje na poziomie -1/+2. Ostatnio nabyłem też saksofon tenorowy ale do przeprowadzki z mieszkania do domu nie mogę się uczyć bo za głośny. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@oknoe: ja tu widzę 5 akordów.
7 gitar, elektro-akustyk i bas here ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Theo_Y: mam dokładnie takie podejście, każda gitara