Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gooway:.Mam problem z tym samym gó.... od zeszłego roku, pojawiają się późną wiosną na zimę znikają, w tym roku to samo. Udało Ci się pozbyć tego ....? Mam cały sufit zasyfiony
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Xxy89 w tym roku tylko atak owocówek miałem, łatwo wytępiłem octem i płynem do naczyń. a to dziadostwo z sufitu to chyba wciągnąłem odkurzaczem co było czasochłonne ale ostatecznie pomogło xD co do jednej sztuki z-------m te małe ustrojstwa.
  • Odpowiedz
@gooway: mam dokładnie ten sam problem tylko że ja na początku miałem 10 - psikłem muchozolem - potem miałem 100 psikłem muchozolem i zalałem wrzątkiem rury kanalizacyjne - dziś miałem ich z 500 / wypsikałem muchozolem / zalałem wrzątkiem i wlałem kreta do rur / ja zwariaruję / mam wrażenie że te muchy żywią się farbą ze ściany - to na 100% nie są owocówki bo owoce leżą (zastawiłem pułapkę
  • Odpowiedz
@mhrok87: informacja na dziś: po wlaniu kreta do rur / much praktycznie nie ma / muchozol wpsikany do rur w zlewie też pewnie pomógł - (spejclanie odkręciłem kolanko i w------m bardzo dużo muchozolu do odpływu zakrywając ujścia
  • Odpowiedz