Wpis z mikrobloga

Cześć. Jestem w Bieszczadach i niestety złapałem kontuzje, głównie polega ona na tym, że ciężko mi jest robić strome podejścia i zejścia. Czy znacie jakąś w miarę płaska trasę dobra na wędrówkę. Dziękuję za pomoc. Nawet nie będę pisał jaki jestem wqur... jechałem prawne 1000km i taka sytuacja.

#bieszczady
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blazko: współczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°) może trasa na Źródła Sanu? Z tego co pamiętam to jest dość płasko, chociaż Żuławy to to nie są. Ciekawa historycznie i całkiem przyjemna dla oka trasa
  • Odpowiedz
@blazko: Jak odpadają szczyty, to polecam np. doliny wysiedlonych wsi Krywe i Tworylne, cerkiew w Łopience z ewentualnie wyjściem na Korbanię, rezerwat Sine Wiry, ścieżkę historyczną Bieszczady Odnalezione.
  • Odpowiedz
@blazko torfowisko Tarnawa + żubry w Mucznem, nie Bieszczady a Sanok - muzeum (jest wystawa Beksińskiego) oraz piękny skansen, możesz też pozwiedzać wszystkie cerkwie - w Smolniku, Równi, może Jeziora Duszatyńskie?
  • Odpowiedz
@blazko: nie wiem co konkretnie sobie zrobiłeś, ale jeżeli masz problem z kolanem, to jest pewien trop. Moja żona też miała problem po pierwszym dniu w górach z kolanem, zadzwoniliśmy do znajomego fizjo, mówił żeby spróbować rozmasować pośladki i porozciągać dobrze od lędźwi do łydek. Zrobiliśmy porządną sesje i na następny dzień było o wiele wiele lepiej i z sytuacji, gdzie nie ma opcji na góry, weszliśmy na śnieżkę :)
  • Odpowiedz