Aktywne Wpisy

Brightsider +2
Ehhh chłop zaraz 30 lat na karku a nigdy fryzury na devolaja nie miał... Over dla chłopa

Vasterek4 +9
źródło: 1000035011
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000035011
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
aha, a ty uwierzyłeś w jej manipulacje mające na celu owiniecie sobie beciaka w okół palca i na podstawie tego snujesz
A płakała po mnie pół roku. Nie jestem z tego dumny, ale piszę jak było.
────────────────
To jakiś pierwotny mechanizm. Skoro jakaś uznała, że w facecie jest coś interesującego, to automatycznie staje się lepszą partią.
W przypadku chadów, to osiąga tak absurdalny obraz, że kobiety wolą świadomie być którąś z kolei, byleby mieć miejsce w haremie.
@lojawyk: a po co ci chlop na stale? wystarczy, ze wpadne cie bzyknac jka czujesz potrzebe albo pomoze z autem jka cos nawali
Zresztą, to i tak nie ma znaczenia teraz.
───
Jak ja byłem na terapii odnośnie tych swoich planów samobójczych i jak opowiedziałem psycholoszce o tym jak zerwałem z tamtą dziewczyną, bo wiedziałem, że nie zrozumie tego co się że mną dzieje to reakcja psycholoszki było wyśmianie mnie xD
To tak chciałem tylko napomknąć odnośnie
@mirko_anonim: Oczywiście, że mogę. I błagam skończmy w reszcie z tymi idiotyzmami, chociażby jeśli ktoś miał za dużo partnerów/partnerek jest to dość istotna informacja bo ci może mówić, że coś z tą osobą może być nie tak jeśli nikt z nią dłużej nie wytrzymał.