Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

przelatany materac, która chciała się ustabilizować, bo się wyszalała - co sama mi przyznała.

I wiecie co? Wychwalała mnie xD Mówiła, że świetnie całuję, że to jak ją dotykam to nikt tak wcześniej nie robił itd.

aha, a ty uwierzyłeś w jej manipulacje mające na celu owiniecie sobie beciaka w okół palca i na podstawie tego snujesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie, no nie trafiłeś tym razem, bo zerwałem z nią po jakimś czasie ze względu na to, że miałem wtedy ostre myśli samobójcze i nadawałem się do leczenia, gdzie wiedziałem, że nie zrozumiałaby tego.
A płakała po mnie pół roku. Nie jestem z tego dumny, ale piszę jak było.

• Odpowiedz
@Dezyderiosh: Kobiety tak widzą facetów. Stąd często gdy facet wchodzi w związek, to nagle jakoś wszystkie inne w otoczeniu stają się milsze.
To jakiś pierwotny mechanizm. Skoro jakaś uznała, że w facecie jest coś interesującego, to automatycznie staje się lepszą partią.

W przypadku chadów, to osiąga tak absurdalny obraz, że kobiety wolą świadomie być którąś z kolei, byleby mieć miejsce w haremie.
  • Odpowiedz
W przypadku chadów, to osiąga tak absurdalny obraz, że kobiety wolą świadomie być którąś z kolei, byleby mieć miejsce w haremie.

@lojawyk: a po co ci chlop na stale? wystarczy, ze wpadne cie bzyknac jka czujesz potrzebe albo pomoze z autem jka cos nawali
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @xentropia, może tak być. Z tym, że po zerwaniu zmieniła się całkowicie, ścieła włosy, inna fryzura, inny kolor, po leciała w tango nieźle, wyjechała z kraju i jeszcze przysłała walentynkę prawie po roku od zerwania. Nie wiem, czy była na terapii, ale wiem, że wróciła do rodziców na jakiś czas, bo nie mogła się pozbierać.
Zresztą, to i tak nie ma znaczenia teraz.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @xentropia, a jeszcze taka śmieszna sprawa mi się przypomniała.
Jak ja byłem na terapii odnośnie tych swoich planów samobójczych i jak opowiedziałem psycholoszce o tym jak zerwałem z tamtą dziewczyną, bo wiedziałem, że nie zrozumie tego co się że mną dzieje to reakcja psycholoszki było wyśmianie mnie xD

To tak chciałem tylko napomknąć odnośnie
  • Odpowiedz
Baba: ale intzleu, mizoginie nie możesz kogoś oceniać po tym ile miał partnerów.

@mirko_anonim: Oczywiście, że mogę. I błagam skończmy w reszcie z tymi idiotyzmami, chociażby jeśli ktoś miał za dużo partnerów/partnerek jest to dość istotna informacja bo ci może mówić, że coś z tą osobą może być nie tak jeśli nikt z nią dłużej nie wytrzymał.
  • Odpowiedz