Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +185
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
witold54 +58
To powinien być temat dziesiątek badań jak to mozliwe ,że hipergamia wzrosła na tak potężna skalę?
5 lat temu też był internet , też był tinder ale było nieporównywalnie łatwiej dla przecietnego faceta znaleźć kobietę. Dziś rynek to setki zdesperowanych chłopów na jedną przeciętna kobietę
Demografia już jest wielkim problemem, a będzie tylko gorzej (Chadow nie wystarczy dla kazdej)
Do tego dochodzi powszechna depresja i być może fala samobójstw
#tinder #samotnosc #depresja #przegryw #zwiazki #blackpill #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski
Krótkoterminowo czeka nas zapaść na wręcz niewyobrażalne skalę
@LostHoldenCaulfield: Dokładnie. Lepiej mieć 5 przystojnych typów na chwile (dla których będzie się jedną z kilkudziesięciu) niż jednego przeciętnego na całe życie (znaczy nie jest lepiej, ale to podpowiadają instynkty, więc wiadomo...).
@LostHoldenCaulfield: kobiety nie lubią lalusiów, i miłych gości, bo jak jesteś miły a nie jesteś chadem tylko przeciętnym to ona myśli że to jest fałszywe bycie miłym tylko żeby zaróhać. Xddd
Ty byś nie chciał pewnie stanowczej i zaborczej, agresywnej kobiety, ja też nie, bo by mi nie stanął nawet koło takiej p---s, bo bym ją uważał za faceta skoro się tak zachowuje,
Ja wolę mile, uległe,posłuszne kobietki, czyli taki beciak w
@adamsowaanon: akurat to nie jest zła cecha. Mężczyzn też na podobnej zasadzie ciągnie do zimnych suk a nie ciapowatych myszek
@Eteres: dlatego w opozycji wolę z młodymi laseczkami po 17stce niż z babą po 28 lvl która jest nudą
Ale bez przesady, aż tyle tego nie będzie żeby jakoś znacznie wpłynąć na ten stosunek, większość nigdy się nie odważy. Jednocześnie ciągle rośnie między innymi hipergamia czy upodobanie kobiet do obcokrajowców.
Dawniej takie nierówności płciowe w demografii rozwiązywały wojny, gdzie ginęli oczywiście głównie mężczyźni.
tak samo jest z przyjmowaniem imigrantów, z socjalnym rozdawnictwem itd. - na początku fajnie, a po latach płacz :/
Tak z ekonomią, planowaniem rodziny, zakładaniem firm itd.
Nie zawsze tak jest ale to jakaś reguła, że ,,należy zakładać".
z jednej strony lepsze podejście w tą stronę, niż kolektywizm jak w Chinach czy Rosji (jednostka nic nie znaczy, liczy się przetrwanie NARODU i PARTII)
z drugiej wiadomo, że całe tabuny ludzi zawsze podejmują decyzję która jest na rękę i daje korzyść im tu i teraz - im więcej luzu tym częściej złe decyzje, bo ludzie mają problem z korzystaniem z wolności w sposób