Aktywne Wpisy

Laronesq +147

AntyKuc +69
#kiszak właśnie w paincie odpalił kadr z youtube i zaczął analizować tekstury w Outer Worlds 2. Sk**wił grę, a potem okazało się, że to kadr z pierwszej części. Jak zostało mu to wytknięte to stwierdził, że jedynka też chuyowo wygląda XD
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 213330
Pobierz

Głupim to by trzeba było być, żeby łykać farmazony mencela xd
@JohnRamboo: W sensie propagandę Mentzena? No na przykład ty jesteś xD
moze dlatego ze redaktor nie dawal mu dojsc do slowa?xD Poza tym odpowiedzial na kazde zadane mu pytanie ale o tym nizej.
Może przypomnij sobie najpierw kto kogo zaatakował w obu konfliktach a potem usprawiedliwiaj, a co do mencela to widzę u ciebie chorobliwy fanatyzm religijny, więc szkoda nawet kontynuować.
rozpisalem ci drukowanymi urywek wywiadu z glownej takze fikolki w stylu Mentzen nie odpowiedzial wprost na zadne pytanie juz nie przejda. Nie pozostaje ci nic innego jak taktyczne zakonczenie naszej "dyskusji" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie
Nie wiem czy takiego tu znajdę, choć fakt dzbanów na tym tagu nie brakuje
daleko szukac nie trzeba, spojrz na siebie i kolege bota.
Tak to terroryści. Sami dali Izraelowi paliwo do zrównania ich z ziemią. Nie wiem na co oni liczyli tym głupim samobójczym atakiem.
Nadal przepaść w stosunku do ciebie. Koledze "botowi" też zajrzałem w profil i tu też przepaść intelektualna między tobą niestety.
Reszty tych wysrywów nie czytam, bo pierdoły jednego mencena już mi na dzisiaj wystarczą, elo ziom.
Możliwe. Fanem Izraela też nie jestem i szczerze nawet średnio mnie ten konflikt interesuje. Żal cywilów, ale niestety hamas sam im zgotował ten los.
Zaczynam sie utwierdzac w przekonaniu ze piszesz do mnie z Choroszczy lub
Też się zastanawiam co chciano uzyskać powstaniem w getcie warszawskim.
Takie pytania to tylko świadczą o Twojej wiedzy. Żydzi w getcie mieli wybór albo zginąć w walce z nazistami, albo w obozie z głodu lub w komorze gazowej.
Palestyńczyków nikt masowo nie gazował.