Wpis z mikrobloga

@CocoJumbo266: jeszcze nie widziałem, żeby ten typ kiedykolwiek odpowiedział na jakieś pytanie. Pieprzy w koło te same farmazony jak zaprogramowany wykrzywiając przy tym japę jak pacynka.
  • Odpowiedz
@JohnRamboo: chyba redaktor mu wyjaśnił w jaki sposób hamas wykorzystuje swoją ludność cywilną w takich wojnach. Serio tak ciężko to pojąć? To co mają siedzieć i patrzeć jak im rakiety na łeb spadają? Jakoś majzel nie potrafił się ustosunkować do tego co sam by zrobił w takiej sytuacji. Zresztą on na żadne pytanie nie potrafi odpowiedzieć wprost.
  • Odpowiedz
@Smarek37:

Zresztą on na żadne pytanie nie potrafi odpowiedzieć wprost.

moze dlatego ze redaktor nie dawal mu dojsc do slowa?xD Poza tym odpowiedzial na kazde zadane mu pytanie ale o tym nizej.

chyba redaktor mu wyjaśnił w jaki sposób hamas wykorzystuje swoją ludność cywilną w
  • Odpowiedz
@JohnRamboo:

to ruscy sa usprawiedliwieni tez?

Może przypomnij sobie najpierw kto kogo zaatakował w obu konfliktach a potem usprawiedliwiaj, a co do mencela to widzę u ciebie chorobliwy fanatyzm religijny, więc szkoda nawet kontynuować.
  • Odpowiedz
@Smarek37: wiedzialem ze to napiszesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) to Ukraincy moga miec stanowiska obronne miedzy cywilami a Hamas nie bo Ukraina nie jest strona atakujaca?xD

rozpisalem ci drukowanymi urywek wywiadu z glownej takze fikolki w stylu Mentzen nie odpowiedzial wprost na zadne pytanie juz nie przejda. Nie pozostaje ci nic innego jak taktyczne zakonczenie naszej "dyskusji" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie
  • Odpowiedz
@JohnRamboo:

Nie przejmuj sie, byc moze uda Ci sie z kims glupszym.

Nie wiem czy takiego tu znajdę, choć fakt dzbanów na tym tagu nie brakuje

fikolki w stylu Mentzen nie odpowiedzial wprost na zadne pytanie juz
  • Odpowiedz
@Smarek37:

Nie wiem czy takiego tu znajdę, choć fakt dzbanów na tym tagu nie brakuje

daleko szukac nie trzeba, spojrz na siebie i kolege bota.

Fikołki to widzę jedynie po
  • Odpowiedz
@barnej-flinston:

hamas jak n--------a w cywilów to terroryści

Tak to terroryści. Sami dali Izraelowi paliwo do zrównania ich z ziemią. Nie wiem na co oni liczyli tym głupim samobójczym atakiem.
  • Odpowiedz
@Smarek37 redaktor kłamał że tylko Palestyńczycy popełniaja zbrodnie na cywilach gdzie w necie pełno nagrań typu strzelanie do bezbronnego nastolatka
  • Odpowiedz
@JohnRamboo:

daleko szukac nie trzeba, spojrz na siebie i kolege bota.

Nadal przepaść w stosunku do ciebie. Koledze "botowi" też zajrzałem w profil i tu też przepaść intelektualna między tobą niestety.
Reszty tych wysrywów nie czytam, bo pierdoły jednego mencena już mi na dzisiaj wystarczą, elo ziom.
  • Odpowiedz
@tallman:

redaktor kłamał że tylko Palestyńczycy popełniaja zbrodnie

Możliwe. Fanem Izraela też nie jestem i szczerze nawet średnio mnie ten konflikt interesuje. Żal cywilów, ale niestety hamas sam im zgotował ten los.
  • Odpowiedz
@Vinizius:
Takie pytania to tylko świadczą o Twojej wiedzy. Żydzi w getcie mieli wybór albo zginąć w walce z nazistami, albo w obozie z głodu lub w komorze gazowej.
Palestyńczyków nikt masowo nie gazował.
  • Odpowiedz