Aktywne Wpisy

Graner +19

JicchakPerec +6
Przez dzieci nie mam praktycznie czasu na granie, ps5 robi bardziej za mebel jak konsolę, odpaliłem Enter the Gungeon i gdyby nie zbyt wysoki poziom trudności to grałbym dalej. Polećcie jakieś proste i łatwe gry na takie maks 30 minutowe sesje, żeby bez zagłębiania się w fabułę przyjemnie popykać i zaznać relaksu po pracy. Pozdrawiam
#gry #ps5 #ps4 #playstation
#gry #ps5 #ps4 #playstation
źródło: 5d7988b94fa62bb4bfb89e74c57ea23eea30c4dedfc3a270bb6290d9d19f13ff
Pobierz

-S--S Z 12-LATKAMI JEST OKEJ, A WIEK ZGODY NA POZIOMIE 15 LAT TO OBRZYDLIWOŚĆ
-NALEZY ZALEGALIZOWAĆ JEDZENIE PSÓW
-KOBIETA JEST CZĘŚCIĄ DOBYTKU MĘŻCZYZNY
-BICIE DZIECI TO WYRAZ TROSKI O NIE
-GEJÓW NALEŻY BATOŻYĆ I ZAMYKAĆ W WIĘZIENIACH
-ZWIERZĘTA TO TYLKO MASZYNY KTÓRYCH LOSEM NIE MUSIMY SIĘ ZBYTNIO PRZEJMOWAĆ
-W POLITYCE ZAGRANICZNEJ BARDZIEJ BOJĘ SIĘ STANÓW ZJEDNOCZONYCH I UNII EUROPEJSKIEJ NIŻ ROSJI PUTINA
-WOJNĘ NA UKRAINIE POWINNA WYGRAĆ ROSJA
Nie wspomnę już o tonie walenia farmazonów w temaci walki z 5G, steku teorii anty-medycznych, teorii anty-naukowych itp. Jak również o głosowaniu przeciwko zaostrzeniu kar dla sprawców przemocy domowej, seksualnej, wobec dzieci, wobec zwierząt itd.
I wy się dzbany dziwicie czemu akurat waszego idola pytają o wypowiedzi członków partii, a nie innych. A tak wiem, wyrwane z kontekstu. Tylko dziwnym trafem w żadnej innej partii nie uda się znaleźć wyrwanego z kontekstu fragmentu, że tu cytat "s--s z 12-latką jest okej, a wiek zgody to obrzydliwość". Albo " błędem było zakazanie jedzenia psiego mięsa". Czy też "nie powiem kto powinien wygrać wojnę na Ukrainie, bo jest kampania".
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #tvn #wybory #ukraina #polityka
Głupim to by trzeba było być, żeby łykać farmazony mencela xd
@JohnRamboo: W sensie propagandę Mentzena? No na przykład ty jesteś xD
moze dlatego ze redaktor nie dawal mu dojsc do slowa?xD Poza tym odpowiedzial na kazde zadane mu pytanie ale o tym nizej.
Może przypomnij sobie najpierw kto kogo zaatakował w obu konfliktach a potem usprawiedliwiaj, a co do mencela to widzę u ciebie chorobliwy fanatyzm religijny, więc szkoda nawet kontynuować.
rozpisalem ci drukowanymi urywek wywiadu z glownej takze fikolki w stylu Mentzen nie odpowiedzial wprost na zadne pytanie juz nie przejda. Nie pozostaje ci nic innego jak taktyczne zakonczenie naszej "dyskusji" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie
Nie wiem czy takiego tu znajdę, choć fakt dzbanów na tym tagu nie brakuje
daleko szukac nie trzeba, spojrz na siebie i kolege bota.
Tak to terroryści. Sami dali Izraelowi paliwo do zrównania ich z ziemią. Nie wiem na co oni liczyli tym głupim samobójczym atakiem.
Nadal przepaść w stosunku do ciebie. Koledze "botowi" też zajrzałem w profil i tu też przepaść intelektualna między tobą niestety.
Reszty tych wysrywów nie czytam, bo pierdoły jednego mencena już mi na dzisiaj wystarczą, elo ziom.
Możliwe. Fanem Izraela też nie jestem i szczerze nawet średnio mnie ten konflikt interesuje. Żal cywilów, ale niestety hamas sam im zgotował ten los.
Zaczynam sie utwierdzac w przekonaniu ze piszesz do mnie z Choroszczy lub
Też się zastanawiam co chciano uzyskać powstaniem w getcie warszawskim.
Takie pytania to tylko świadczą o Twojej wiedzy. Żydzi w getcie mieli wybór albo zginąć w walce z nazistami, albo w obozie z głodu lub w komorze gazowej.
Palestyńczyków nikt masowo nie gazował.