#kiszak właśnie w paincie odpalił kadr z youtube i zaczął analizować tekstury w Outer Worlds 2. Sk**wił grę, a potem okazało się, że to kadr z pierwszej części. Jak zostało mu to wytknięte to stwierdził, że jedynka też chuyowo wygląda XD
@AntyKuc: I właśnie na tym polega merytoryka dzieciak
Badasz tekstury lornetką, a jak nie masz gry to w profesjonalnym programie do analizy zdjeć paint wklejasz screena i essa. To jest ludologia, to są fakty, to jest niewygodna prawda o branży gier. On się nie certoli, on nie kalkuluje. Mój bohater
@SonidoStark: A czy ten debil coś wie? Niech sobie poogląda ten film skoro i tak nie produkuje własnego kontentu "Czemu śnieg i konfetti na jutube wyglądają tak c-----o, zaraz użyję lornetki" XD
@AntyKuc: mnie to bawi, jak on ogląda tekstury gierki do zhejtowania na jakimś przybliżeniu i wyśmiewa tytuł, a taki Elden Ring momentami wygląda jak twór z ps3 xddd
Ale mądrzejsze o tym nie wspominać. Minionki z czatu i tak poklepią po pleckach.
@kinkykylie: A Dark Souls to w ogóle jak na tamte czasy to był taki rzyg graficzny, że gdyby nie dobry gameplay to by ta gra latała w jakichś kompilacjach crapów z czasów PS3/XBOX360 On po prostu jak widzi grę AAA wobec której ludzie mają z jakiegoś powodu (nawet błahego) obiekcję to musi o---------ć scenę jak z teatru jak bardzo on jest zawiedzony i chce mu się płakusiać zamiast usiąść na
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 213330
PobierzBadasz tekstury lornetką, a jak nie masz gry to w profesjonalnym programie do analizy zdjeć paint wklejasz screena i essa. To jest ludologia, to są fakty, to jest niewygodna prawda o branży gier. On się nie certoli, on nie kalkuluje. Mój bohater
On ma zamiar teraz każdą grę pod lunetą oglądać xD Nawet jak na niego to dziwne.
Akurat ci się przyda na tytuł wideo
Czy ten debil wie co to kompresja?
źródło: image
PobierzNiech sobie poogląda ten film skoro i tak nie produkuje własnego kontentu
"Czemu śnieg i konfetti na jutube wyglądają tak c-----o, zaraz użyję lornetki" XD
Ale mądrzejsze o tym nie wspominać. Minionki z czatu i tak poklepią po pleckach.
On po prostu jak widzi grę AAA wobec której ludzie mają z jakiegoś powodu (nawet błahego) obiekcję to musi o---------ć scenę jak z teatru jak bardzo on jest zawiedzony i chce mu się płakusiać zamiast usiąść na
LUDOSTWÓR xDD