Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +56
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Kopytnik_1 +107
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Trenuje w domu z masą własnego ciała i hantlami, około godzinki, półtorej poświęcam na ćwiczenia. Na początku trenowałem nieregularnie, jak miałem ochotę, potem co drugi dzień trening, teraz od około miesiąca trenuje codziennie.
Mój dziennik żywienia można śledzić na #jedzzkrucjanem
#mirkokoksy #pokazforme #chwalesie #dieta #keto
@piotrlionel ja też jestem leniwa bułą, dlatego jem jeden posiłek dziennie i bez jakiś fajerwerków bo mi się nie chce spędzać pół dnia w kuchni. Na początku prawie w ogóle też nie trenowałem a i tak zaczynałem wyglądać jak człowiek a nie kula, treningi tak systematycznie zacząłem od niedawna i robię takie minimum bym powiedział bo też mi się nie chce pół dnia poświęcać
Ale rekordowo na tej wadze dobijałem 105-110kg, coś w tych granicach mogłem mieć na pierwszym zdjęciu. Teraz 75-80kg.
Gdybyś mógł się podzielić jakie ćwiczenia robisz w domu (& powtórzenia) ?
Ja wręcz jak przejrzysz moje wpisy to czasem trochę prowokuje a czasem wyśmiewam osoby, które zaczynają się mądrzyć, że jem nie tak, że tego czy tamtego brakuje w mojej diecie, że makro złe, że to w ogóle nie jest keto. Mam to w nosie i śmieszy mnie takie mądrzenie się.
Co do ćwiczeń to ostatni miesiąc ćwiczę tak: