Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Uważam, że dobrze zrobiłeś i ten zapalnik pt. laska w ciąży szukająca betabankomatu pozwolił Ci się raz na zawsze odciąć od toxic starych. Powodzenia w dalszej wędrówce, na pewno znajdziesz normalniejszych ludzi niż takie "coś", az się sam zdenerwowałem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bez sensu te twoje płacze i takie tam, było zagrać w tą gierkę. Powiedzieć żeby ci przepisali wszystko i dali trochę kasy.
Jakby mi ktoś tam w domu powiedział to bym miał wyrąbane, ale nie płakałbym, postawiłbym sporo warunków.
  • Odpowiedz
  • 3
Trzymaj się Mirku, przekichana historia. Szczerze współczuję. Dobrze zrobiłeś. Nie ma co trzymać z ludźmi, jeśli tylko ciągną w dół, nawet jeśli to najbliższą rodzina.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Jestem już wyłącznie sam, nawet na święta nie będę miał gdzie pojechać.

W tamtym roku spędziłem pierwsze święta nie u rodziny, a ze znajomymi co też się do rodziny nie wybierali. Najlepsze święta ever, bez żadnej sztuczności, łycha, planszówki i maraton władcy pierścieni. Dobrze że się w końcu zdecydowałeś, odciąć, niech zostaną w swoim mentalnym wypizdowie dolnym. Ale i tak sobie przypomną jak będzie coś trzeba ( ͡°
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mnie już dwa razy chciano zesfatac a jestem różowym z Polski A. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Najpierw babcia ze starym rolnikiem xd turbo starym bo 45 lvl ale ma dużą gospodarkę i duży dom, a jest miły to czemu nie( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Druga była koleżanka z klasy - i to
  • Odpowiedz