Aktywne Wpisy
szarszarlotka +15
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
debenek +20
ostatnio do szału doprowadzają mnie 'zestawy' na #allegro
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by s--------ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami i mam pod opieką blisko 90 - letnia babcia ( nie mój wybór, masakra - wykańcza mnie to psychicznie).
Niestety nie mam wyksztalcenia - próbuje to teraz nadgonić ( robię szkołe, ucze sie języka). Jak byłam młoda miałam poteżną depresje z lękami i sobie nie radziłam ( tak miałam w domu niewesoło).
W tym roku okazalo się, że mam ChAD ( kropka nad i i gwóźdz do trumny ), częśc facetów nie wie co to jest, ale pierwsze opowieści na forum mogą spowodowac szybki odwrót, u mnie jak na razie nie było ciężkiego przebiegu. Długie lata próbowałam wyprostować siebie i swoje życie, a potem kogoś szukac, jednak wpadałam coraz głębiej w szambo.
Najważniejsze, że nie mam doświadczenia dłuższego zwiazku - coś tam próbowałam mając lat 22,24 i to w zasadzie wszystko. Teraz całe dnie siedzę w problemach - nigdy nawet nie byłam na normalnych wakacjach, mam dość takiego, samotnego życia. Brakuje bratniej duszy.
Tak, jestem zdesperowana. Zastanawiam się czy próbować, zaraz będę starą babą.
#tinder #zwiazek #niebieskiepaski #rozowepaski #milosc
To po ch*j pytasz o zdanie jak i tak wiesz
@Ana77: XD XD XD
Jak mezczyzni lubia szczuple i niskie kobiety, tak kobiety nie lubia szczuplych i niskich mezczyzn. Tak jak mezczyzna byby dumny gdyby dostal dm od kobiety, tak kobiety maja ich od cholery i wiekszosc traktuja jak creepow.
To, ze Ty pewnie postrzegasz mezczyzn z dobra praca i formalnymi kwalifikacjami jako atrybuty, tak
32 to w sam raz na ogarnięcie gościa co ma 30-40.
No, zapewne duża cześć świata tak ma - no może nie kłuci się na wykopie
Kobiety chętnie wiążą się ze starszymi bo mają zwykle :
- własne mieszkanie,
- doświadczenie i związki za sobą więc jest większa szansa, że już głupoty im nie w głowie,
- dobrą pracę lub fach
@Ana77: I już tutaj mogę Ci odpowiedzieć od razu - nie radziłbym. I nie chodzi mi o to, co sama prezentujesz, a raczej o to, kto będzie do Ciebie pisał. Na dzień dobry jakieś 70% typów będzie tylko zainteresowanych łóżkiem, a kolejne 20% będzie miało taki sam cel, tylko będą to mniej lub bardziej nieudolnie maskować. Jeśli więc chce Ci się bawić w odsiewanie spermiarzy - to próbuj szczęścia, może akurat Ci się uda ¯\(ツ)/¯
Dochodzę do wniosku, że sobie odpuszcze, nie mam ochoty byc tak oceniana. Własnie tego sie boję - czystej kalkulacji. Przy takim podejściu nie mam najmniejszych szans. Nie rokuje i tyle.
W tej
@Ana77: to raczej kobiety zostawiają facetów, by szukać kogoś lepszego.
Śmiało próbuj na #mirabelkaszukamirka czy jak się nazywał ten tag do szukania "mężów".
Jakie miasto?
@Reichsmarschall: ale taka jest prawda. Ta mityczna ściana to tylko cope przegrywów, którzy chcą poczuć, jakąś zemstę. W rzeczywistości 30 letnia kobieta jedyne, co musi zrobić, to wyjść z domu i wybrać sobie partnera.
Każdemu chodzi o to samo, nie jest to nic dziwnego ani wyjątkowego. Nie da się jednak oddzielić jednych korzyści od drugich w związku. Kalkulacja zawsze istnieje tam gdzie istnieje
@MajsterOfWihajster: G---o prawda. Jasne, że jakimś wyjątkom się uda, ale generalnie one mogą liczyć tylko na ONS-y i często same się na to nastawiają: na podbudowanie swojego samopoczucia seksem z przystojnym gościem, który od nich ma łatwy, tani s--s na wyciągnięcie ręki, a przez to nie będzie ich traktować poważnie. I tak mijają kolejne lata. Ja mam 36 lat i laski w moim wieku są już