Wpis z mikrobloga

• 11
@debenek ale chamskie, jeszcze bym sprawdził że jest "zestaw 2 produktów" czyli nie tylko opis / zdjęcie mówi o tym i może ktoś źle napisał, ale rzeczywiście są 2 produkty. A tu takie oszustwo.
  • Odpowiedz
via Android
  • 17
@radziuxd kupuje bardzo dużo na allegro, praktycznie wszytkie zakupy bo tak mi jest, a właściwie było wygodnie. Jestem na nim od samego początku czyli 1999 roku i niestety jest coraz gorzej. Ostatnie zmiany to zupełne nieporozumienie - zestawy czy też łączenie ofert przy wyszukiwaniu tylko utrudniają znalezienie czegokolwiek
  • Odpowiedz
@debenek: to nie rób tak, allegro to ściek z wiekszymi cenami niż jak się danego sprzedawce wyszuka przez google, allegro smart to scam, masa podróbek, masa chinskiego szrotu z aliexpress sprzedawanego przez tych naszych polskich bezosów z kilkuset procentową marżą, pół biedy jak chociaż janusz zapłacił za sprowadzenie palety z chin bo można się często naciąć na najzwyklejszy dropshiping. Do zakupów chinskiego badziewia masz aliexpress, ostatnio dostawa w tydzień, do
  • Odpowiedz
@debenek: no tak ale nie raz, nie dwa widziałem coś w stylu że rzecz która na aliexpress idzie po 10-15 zł a z jakims bonusem na powitanie za 5zł na allegro sprzedawana jest po 30-40 zł plus dostawa bo pan przedsiębiorca musi zapewnić miejsce magazynowe, gwarancje, opłacić pracowników, spłacić leasing na lexusa itd. Niech w------a
  • Odpowiedz
@debenek: mam to samo, co prawda od 2007 roku, ale jednak...

często da się bezpośrednio od sprzedawcy pomijając haracz allegro zamówić rzeczy taniej

@kromeczek: jeszcze nie spotkałem sprzedawcy, który miałby na stronie taniej, z reguły cena jest podobna i trzeba bulić za wysyłkę. Ceny np. części zamiennych do samochodów to już w ogóle jest j----y dramat poza allegro.¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz